Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Descoperire şocantă: oamenii au în structura lor gene „străine”! Cercetătorii spun că au descoperit părţi din ADN-ul nostru care nu provin de la strămoşii noştri direcţi!

  •  
  •  
  •  
  •  

ADN uman

O cercetare recentă a arătat faptul că oamenii au, ceea ce par a fi gene „străine”, care nu au fost transmise la speciile noastre de la strămoșii umani cunoscuţi. Asta înseamnă că omenirea ar fi putut dobândi aceste gene în trecutul îndepărtat, atunci când diferite organisme (microorganisme) coabitau în același mediu. Această constatare pune în discuție paradigma evoluției animalelor bazată pe gene, care trec doar prin linii directe de rudenie.

Studiul a fost publicat în revista științifică „Genome Biology” şi se concentrează pe transferul de gene orizontale, între persoane care trăiesc temporar în același mediu. Autorii studiului contestă cu fermitate punctele de vedere convenționale de evoluție, care se bazează exclusiv pe genele transmise prin liniile de rudenie (pe verticală), ceea ce sugerează că, cel puțin în unele linii, procesul este încă în curs de desfășurare.

Transferul de gene între organisme vii din același mediu se numește „transfer orizontal de gene” (HGT). Acest proces este binecunoscut în organismele unicelulare și este considerat a fi un proces important care explică cât de repede bacteriile, de exemplu, dezvoltă rezistenţă la antibiotice: „Acesta este primul studiu care arată modul în are are loc transferul de gene orizontale (HGT), la animale, inclusiv la oameni, care au dat naștere la zeci sau sute de gene active „străine”, a declarat autorul principal al studiului Alastair Crisp de la Universitatea din Cambridge. „Surprinzător, departe de a fi un eveniment rar, se pare că HGT a contribuit la evolutia multor animale și că procesul este în curs de desfășurare, ceea ce înseamnă că am putea avea nevoie să reevaluăm modul în care ne gândim la evoluție”.

P.S. Bun… probabil că acest studiu vrea să explice prezenţa unor gene „străine” la oameni, originea lor nefiind una de natură „extraterestră”. Dar, într-un alt studiu, Dr. Eugene M. McCarthy crede că Homo sapiens este rezultatul unei hibridizări. Dr. McCarthy susține că, în timp ce oamenii au numeroase similitudini cu primatele, avem, de asemenea, un număr mare de caracteristici distinctive care nu se găsesc în orice alte primate. Ceea ce înseamnă că extratereştrii au apelat în trecut la inginerie genetică pentru a ne crea!?

Într-o altă declarație interesantă, laureatul Premiului Nobel, cercetătorul Francis Crick crede că ADN-ul atât de complex, încât el nu poate fi rezultatul procesului de evoluție și că a fost „altceva” în spatele său. Crick crede că viața de pe Pământ a fost însămânțată cu „panspermie direcționată”. În această teorie revoluționară și controversată, Crick afirmă că o rasă extraterestră care se confrunta cu dispariţia a vrut să păstreze esența vieții și a speciei sale și a decis s-o trimită pe Pământ printr-o navă spaţială şi nu printr-un meteorit, deoarece o „piatră spațială” ar fi prea expusă la radiații pentru o perioadă lungă de timp.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu