Un mare eveniment ar avea loc pe 7 octombrie 2021 în Oceanul Atlantic – avertizează un aşa-zis „călător în timp”


Nu am mai auzit demult de așa-numiții „călători în timp” din viitor, dar iată că a mai apărut unul pe Internet – @thatonetimetraveler – pe reţelele TikTok şi YouTube, el anunțând recent că ceva mare va ieși din Oceanul Atlantic pe 7 octombrie 2021. Avem parte din nou de unul dintre acești impostori de călători în timp?

„Amintiți-vă data 7 octombrie 2021, căci ceva uimitor va fi găsit în Oceanul Atlantic. Descoperirea va schimba pentru totdeauna viețile oamenilor”, ne spune „călătorul în timp”.

@thatonetimetraveler pretinde că ar lucra pentru o companie numită „Aura”, care a inventat mașina timpului cu care a călătorit din anul 2485. Nu vă deranjați să încercați să-l găsiți, pentru că el pretinde că locuiește pe „o mică planetă numită Vadho”, pe care tot Aura a descoperit-o. Nu vă deranjați să încercați să găsiți Vadho sau să înțelegeți de ce o companie cu o tehnologie atât de avansată folosește TikTok. Și nu vă deranjați să încercați să ghiciţi ce se va întâmpla în Oceanul Atlantic pe 7 octombrie 2021, deoarece ar putea fi orice…

„Pe 6 iulie 2788, un asteroid uriaș va lovi Pământul, aducând un dezastru planetar. Dar, până atunci vom coloniza Marte, Luna și alte planete”, spune „călătorul în timp”.

Pe pagina TikTok a lui @thatonetimetraveler aflăm că în 2025 va apărea o pandemie dată de „virusul Nozic”: „Pe 8 martie 2025, va apare o „apocalipsă zombi” pe planetă, totul pornind de la o instalație clasificată din Austin, Texas. Boala este numită „Zovid-25” şi ea se va răspândi în SUA şi în alte ţări”. Zovid-25? Seamănă cu Covid-19?

Sursa: tiktok.com/@thatonetimetraveler?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock