Cele 7 predicţii uimitoare ale profetului Edgar Cayce care s-au împlinit

  •  
  •  
  •  
  •  

Edgar Cayce (1877-1945) a fost un vizionar celebru care putea face predicţii ale evenimentelor viitoare şi răspunde la întrebări, în timp ce se afla în transă hipnotică. Nu toate predicţiile sale s-au adeverit, dar cele mai multe dintre ele au fost destul de exacte. Cayce a fost un creştin devotat şi, de asemenea, a fondat Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare. În acest articol veţi găsi câteva de predicţiile lui Edgar Cayce care s-au împlinit:

1) Descoperirea drumului Bimini şi Atlantida

În 1938, Edgar Cayce a prezis că: „O parte din temple vor fi descoperite în ape, în apropiere de Bimini … Aşteptaţi să se întâmple acest lucru în ’68 sau ’69, dar nu mai departe.” „Drumul Bimini” sau „Bimini Road” este o formaţiune pietroasă subacvatică, aflată lângă nordul Insulei Bimini (din cadrul arhipelagului Bahamas din Oceanul Atlantic), ce a fost descoperită în septembrie 1968. Mulţi oameni cred că „Bimini Road” este, de fapt, o parte din Atlantida, Edgar Cayce având dreptate în legătură cu predicţia sa.

Cayce a descris Atlantida ca fiind o civilizaţie veche de aceeaşi mărime în Europa, având o tehnologie mult superioară. El a mai spus, de asemenea, că Atlantida a dispărut undeva în Oceanul Atlantic, cu circa 10.000 de ani în urmă. Se crede că atlanţii aveau cunoştinţe profunde în domeniul ezoteric:
– foloseau cristalele pentru întinerire şi chiar pentru prelun­girea vieţii cu câteva sute de ani;
– maşinile erau puse în mişcare cu puterea minţii sau cu electricitate produsă de cristale prin transformarea luminii;
– cu ajutorul cristalelor captau energia pământului;
– folosind gândirea controlată, măreau dimensiunile crista­lelor şi le dădeau forme exacte; aceste cristale uriaşe erau folosite pentru deplasări cu nave aeriene, maritime şi submarine sau în construcţii (pentru ridicarea unor pietre de zeci de tone, fără a fi atinse), şi toate acestea, doar valorificând energia cristalului;
– aveau faruri tot cu cristale;
– templele erau construite pentru vindecări; aici, lumina, sune­tul, culoarea, magnetismul şi gândul erau canalizate prin cristale; ei preferau chirurgia eterică celei fizice.

2) Prăbuşirea Bursei americane şi marea criză economică din 1929-1933

În 1924, Cayce a prezis că Bursa de Valori din New York s-ar putea prăbuşi în 1929 şi i-a învăţat pe clienţii săi cum să se pregătească pentru această perioadă. Unii din clienţi nu l-au ascultat şi au pierdut tot ce au avut atunci când s-a prăbuşit bursa.

Cayce a prevăzut, de asemenea, marea criză economică din 1929-1933, apărută ca urmare a prăbuşirii bursei, şi că aceasta va dispărea în 1933, lucru care s-a şi întâmplat.

3) Mari revoluţii şi tensiuni războinice în lume

În martie 1935, Cayce a prezis că în mai multe ţări ale lumii vor avea loc revoluţii, dacă nu se adoptă o atitudine mai mult spirituală. În 1936, izbucni Războiul Civil din Spania, Japonia a invada China, Italia cotropi Etiopia, iar Stalin începu Marea Epurare din Rusia ce a dus la milioane de morţi.

4) Ascensiunea şi decăderea lui Adolf Hitler

Edgar Cayce a prezis în ianuarie 1934 că Adolf Hitler va deţine puterea supremă în Germania, lucru care s-a şi întâmplat în perioada următoare. Apoi, în august 1935 el a prezis că Hitler va rămâne la putere, până când va fi detronat fie din interior, fie de un război exterior. 10 ani mai târziu, Hitler îşi pierdu viaţa ca urmare a celui de-al doilea război mondial.

5) Întoarcerea evreilor în Israel

Cayce a prezis în 1932 că evreii se vor întoarce în Israel, şi i-a sfătuit pe evrei să considere anti-semitismul din Europa drept un „stimulent” pentru împlinirea profeţiei biblice de întoarcere a „fiilor rispitori”. Statul Israel a fost înfiinţat în mai 1948, iar Cayce a prezis că, după acest eveniment, vor avea loc războaie între Israel şi ţările arabe din jur. Acest lucru chiar a avut loc: să amintim aici de războaiele israeliano-arabe din 1948 şi 1967.

6) Schimbarea polilor magnetici

Edgar Cayce a prezis că modificările de la suprafaţa Pământului, pentru schimbarea polilor magnetici, ar începe undeva între 1958 şi 1998.  Potrivit NASA, Centrul de Zbor Spaţial Goddard, ceva s-a schimbat în câmpul gravitaţional al Pământului, începând cu anul 1998, atunci când polii magnetici s-au apropiat mai mult. Acest lucru confirmă predicţia lui Cayce privind schimbarea de poli.

7) Propria moarte.

Profetul american a fost în stare să-şi prezică şi propria moarte cu o precizie uimitoare. Astfel, pe 1 ianuarie 1945, Cayce a prezis că în 4 zile va fi mort şi îngropat. El muri pe 3 ianuarie 1945 de stop cardiac şi fu înmormântat în Hopkinsville, Kentucky, acolo unde s-a şi născut de fapt.

Edgar Cayce a mai prezis pentru 2012 un dezastru pentru SUA. Binecunoscuta sa profeţie este următoarea: „New York, Connecticut şi alte porţiuni din coasta de est a Statelor Unite vor fi distruse. Los Angeles şi San Francisco vor dispărea de pe faţa pământului, înaintea New Yok-ului (…) Apele Marilor Lacuri se vor vărsa în Golful Mexic”. Va mai avea Cayce dreptate de data aceasta?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner