Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oculta Mondială vrea să ne pregătească pentru un anunţ şocant!? Cel puţin două planete X se află ascunse în sistemul nostru solar! Ele ne pot produce adevărate dezastre!

  •  
  •  
  •  
  •  

planeta X 3Se pare că existenţa planetei X nu mai poate fi ascunsă mult timp. În 2012, scriam un articol (Astronomi celebri din întreaga lume sunt scoşi din scenă de puterea ocultă pentru a nu ne oferi date despre planeta X) în care arătam cum astronomi din întreaga lume sunt ucişi doar pentru a nu dezvălui existenţa planetei X. Totuşi, în mass-media oficială tot apar tot felul de ştiri şi articole în care se vorbeşte despre posibilitatea existenţei planetei X, deşi ea în mod oficial, din punct de vedere practic nu a fost încă observată (vizualizată). Cu toate acestea, am demonstrat în acest articol din 2011 ((Planeta X şi “Steaua Morţii” au fost descoperite încă de acum 30 de ani, iar nouă ni s-a ascuns acest lucru!) că despre „planeta X” se ştia încă de la începutul anilor 1980.

Dar de ce guvernele mondiale vor să ascundă existenţa ei? Planeta X (numită de către unii şi Nibiru – o planetă gigantică de mărimea lui Jupiter şi aflată la capătul sistemului nostru solar), odată ce se apropie de Terra, ar aduce pe Pământ o mulţime de dezastre şi tragedii, aspecte de care oamenii n-ar trebui să ştie. Se pare că aceste dezastre s-au întâmplat şi în trecutul omenirii (potopul lui Noe, dispariţia Atlantidei etc.). Guvernele încearcă să ne „apere” de aceste informaţii şocante, dar nimic nu e mai rău decât ascunderea adevărului, indiferent cât de crud ar fi acesta.

O ştire foarte recentă de pe Fox News ne vorbeşte iar despre posibilitatea existenţei a… două planete X, nu doar a uneia! Iată rezumatul ştirii:

„Există dovezi care sugerează că două planete mai mari decât Pământul pot fi prezente în sistemul nostru solar. Încă de la descoperirea lui Pluto se ştia că acesta nu era singurul corp ceresc dincolo de Neptun, aşa că a început vânătoarea de a localiza şi alte lumi îndepărtate la marginile exterioare ale sistemului solar.

Acum, oamenii de ştiinţă din Madrid au anunțat rezultatele unui nou studiu pentru „obiectele trans-Neptuniene”, sugerând că ar putea exista cel puțin două planete mai mari decât Pământul, ce așteaptă să fie descoperite în spațiul cosmic, dincolo de orbita lui Pluto. „Numărul exact al acestor planete este incert, având în vedere că datele pe care le avem sunt limitate, dar calculele noastre sugerează că există cel puțin două planete situate la limitele sistemului nostru solar”, a declarat omul de ştiinţă Carlos de la Fuente Marcos”.

P.S. E ciudat că mass-media oficială vorbeşte din nou, fără menajamente, despre posibilitatea existenţei planetei X, deşi mai mulţi astronomi au fost scoşi de pe scenă când se aflau pe punctul de a oferi dovezi despre existenţa ei. Oare s-a hotărât Oculta Mondială să ne pregătească pentru o dezvăluire şocantă?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu