În ultimele 2 zile, în lume a avut loc un cutremur gigant (Nepal) şi o erupţie vulcanică uriaşă (Chile)! Alte cutremure şi erupţii vulcanice sunt peste tot în lume! Vine planeta X sau se foloseşte tehnologia HAARP?

6.285 vizualizari

eruptie vulcanica cutremurPrecum se ştie, sâmbătă, 25 aprilie 2015, a avut loc un cutremur devastator în Nepal, o ţară mică din Asia, cunoscută mai ales pentru că de aici pornesc marea majoritatea a expediţiilor către cel mai înalt vârf din lume, Everest. Cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter, a făcut peste 2.000 de victime şi prăpăd în capitala ţării, Kathmandu, conform site-ului stirileprotv.ro. Se pare că este cel mai puternic cutremur din ultimii 80 de ani din această zonă, aşa cum putem afla de pe site-ul usatoday.com.

Dar, nu a fost singurul cutremur puternic din zilele acestea. Pe 24 aprilie 2015, aşa cum ne anunţă site-ul rt.com, un cutremur puternic, de 6,3 grade pe scara Richter, a lovit Noua Zeelandă, epicentrul fiind localizat la 40 de kilometri de oraşul Kaikoura. Martorii au descris că au simţit zdruncinături foarte puternice în momentul producerii cutremurului, acesta simţându-se cel mai mult în zona centrală a ţării, dar şi în marile oraşe Wellington şi Christchurch.

Tot pe 24 aprilie 2015, şi nordul coastei Californiei a fost lovit de un cutremur destul de puternic (de 5,5 grade pe scara Richter), la circa 500 de kilometri de San Francisco.

Dar, nu numai cutremurele afectează Terra, ci şi erupţiile vulcanice! Conform site-ului endtimesheadlines.org, a crescut în ultima perioadă şi numărul de erupţii vulcanice. De exemplu, în tot secolul 20, au existat 3.542 de erupţii vulcanice, ceea ce înseamnă aproximativ 35 de erupţii pe an. Ei bine, în ziua în care scriu acest articol, în întreaga lume erup 36 de vulcani… adică, în această perioadă (câteva zile) sunt mai multe erupţii vulcanice decât erau într-un an întreg în secolul trecut! De exemplu, în momentul prezent, cea mai catastrofală erupţie vulcanică este cea a vulcanului Calbuco din Chile, aşa cum putem citi de pe site-ul jurnalul.ro:

Statul Chile rămâne în alertă, din cauza erupţiilor neaşteptate ale vulcanului Calbuco, care era inactiv de mai bine de jumătate de secol. După ce vulcanul a erupt violent pentru a doua oară în mai puţin de 24 de ore, un strat de cenuşă de 20 până la 50 de centimetri a acoperit localităţile din jurul vulcanului, atât în Chile cât şi în ţara vecină, Argentina. Peste 4.000 de oameni au fost evacuaţi în mare grabă. De altfel, norul de cenuşă se deplasează acum deasupra Argentinei şi, dacă erupţia continuă, ar putea ajunge, peste câteva zile, la Buenos Aires.

Oare ce se întâmplă? De ce atât de multe cutremure şi erupţii vulcanice în ultima perioadă? Ce se întâmplă? Se apropie planeta X de noi? Se fac în lume experimente atomice subterane? Se foloseşte tehnologia HAARP?