Ca în filmele SF: Poliţia din San Francisco a oprit o maşină care se deplasa singură, fără şofer! Ce-a urmat ulterior?


Poliția din San Francisco (SUA) a oprit recent un vehicul, constatând însă că nu se afla nimeni pe scaunul şoferului. Incidentul bizar, care a fost surprins într-o înregistrare video, îi prezintă pe polițiști oprind o maşină roșu cu alb, deținută și operată de firma locală „Cruise in San Francisco”. Se observă cum unul dintre ofițeri se apropie de vehicul, care a fost oprit pentru că nu avea farurile aprinse, și se uită înăuntru, doar pentru a descoperi că nu se afla nimeni înăuntru.

După ce staţionează câteva secunde, maşina autonomă mai parcurge câţiva zeci de metri pe şosea, ca şi cum ar fi fugit de poliţie, pentru ca apoi să oprească din nou, în apropierea de trotuar, cu luminile de avarie clipind.

„Autovehiculul nostru autonom a oprit la semnalele poliției, apoi s-a dus şi a oprit la cea mai apropiată locație sigură pentru trafic”, a scris compania care deţine maşina, într-un comunicat pe Twitter. „Un ofițer de poliţie a contactat personalul Cruise și nu a fost emisă nicio citare. Colaborăm îndeaproape cu Departamentul de Poliție din San Francisco cu privire la modul de a interacționa cu vehiculele noastre, inclusiv cu un număr de telefon dedicat, cu care să luăm legătura în situații ca aceasta”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO