Mai multe „boom”-uri misterioase s-au auzit într-un orăşel din America, fără a se găsi sursa zgomotelor! Revin „sunetele inexplicabile” din anii trecuţi? Cine face din nou experimente secrete?


boom misteriosOficialităţile locale din Fair Lawn (o aşezare umană din SUA) au rămas pur şi simplu uimite de valul de sunete (asemănătoare unor explozii) ce nu au putut fi explicate timp de o săptămână, scrie site-ul newyork.cbslocal.com.

„Fenomenul sunetelor misterioase” este unul care a fost raportat în mai multe țări din lume în ultimii ani, dar acum locuitorii unui orășel din statul New Jersey au devenit speriaţi pentru că au auzit o serie de explozii misterioase, care semănau cu sunetul unui tun, atunci când se trage cu el.

Un localnic, Danielle McManus (şi familia ei) a fost unul din martori: „Ne uităm unul la altul şi ne întrebam: „Ce-a fost asta?”, a declarat ea pentru CBS News. „A fost asemănător unui tun. A fost un sunet atât de profund”.

Un alt localnic, Susan Kuqi, a declarat: „Am auzit zgomotul şi am ieşit afară. Uneori, oamenii aruncă gunoiul. Suna ca o maşină de gunoi”.

Poliția din Fair Lawn a căutat întreaga zonă, pentru a afla sursa zgomotului, dar n-a găsit nimic.

P.S. Părerea mea e că Armata Americană sau o altă agenţie militară sau de informaţii fac experimente cu tot felul de arme secrete. Desigur, ele nu vor fi făcute publice niciodată…


Lasă un comentariu