Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Imperiul pierdut al Nephilimilor din continentul scufundat Sundaland, în zona actuală a Indoneziei


Există o teorie a marelui cercetător al istoriei străvechi a omenirii, Graham Hancock, care ne spune că în trecutul Terrei a existat o civilizaţie avansată, cea a Nephilimilor, care a trăit pe planeta noastră. Se spune că în timpul marii epoci – era glaciară, Nephilimii au fost alungați de clima dură din străvechea lor patrie situată în marile lanțuri muntoase ale Asiei, spre junglele luxuriante și spre regiunile de coastă ale subcontinentului scufundat Sundaland. Conform geologiei oficiale, Sundaland a fost o regiune mare din Asia de sud-est, care s-a scufundat în urmă cu 2,6 milioane de ani, din ea supravieţuind astăzi insulele mari Java, Borneo şi Sumatra, precum şi micile insule din jurul lor.

Acolo, Nephilimii s-au instalat şi au înființat o civilizație care se întindea de la Tibet până la Sundaland şi Sahul (actuala Australie), dar și în cea mai mare parte a Oceaniei (zona Oceanului Pacific). Insula Paștelui era probabil punctul său cel mai estic și era un fel de loc sacru. Cea mai mare parte a imperiului era probabil puțin populată, dar cele două mari centre de populație ale Imperiului maritim erau Sundaland și Sahul.

Distrugerea cataclismică a civilizației antice a Nephilimilor a fost cauzată de războaie, inundații și schimbări climatice violente, ce au avut loc cu aproximativ 14.000 de ani în urmă, care au dus la dispersarea refugiaților pe tot globul, această experiență fiind sursa miturilor aproape universale ale inundațiilor (potopurilor) găsite în civilizațiile antice. Refugiații Nephilim au cucerit populațiile umane autohtone pe care le-au întâlnit și au devenit casta conducătoare inițială a civilizațiilor umane antice, înainte ca genele lor să fie în cele din urmă pierdute în fondul genetic uman prin încrucișare.

Sundaland
Sundaland

Vechile linii de sânge regale ale Nephilimilor sunt sursa tradițiilor bizare de deformare a craniilor. Capetele copiilor au fost deformate pentru ca craniile lor să semene mai mult cu cele ale Nephilimilor, devenind în cele din urmă un obicei, nimeni neamintindu-şi cu adevărat scopul iniţial. Practicile de canibalism și de sacrificii umane în toată Indonezia și Oceania până în vremuri recente este, de asemenea, o moștenire a domniei Nephilim asupra omenirii. Civilizațiile antice din America de Sud, poate din cauza izolării lor sau pentru că au primit majoritatea refugiaților, arată cele mai puternice trăsături ale stăpânirii Nephilim, prin practica masivă a sacrificiului uman și a deformării capului, precum și prin bogata moștenire în artă, mitologie, astronomie și arhitectură.

Cranii alungite

Nephilimii au fost identificați de cercetători ca fiind „denisovieni”, în această zonă existând multe fosile de cranii ciudate. Dovezile culturale și mitologice ale contactului oamenilor primitivi cu Nephilimii sunt foarte puternice în toată Indonezia. Toată zona este acoperită cu ruine antice misterioase și megaliți care sunt în mare parte necunoscute și neinvestigate.

Foarte interesant e faptul că într-o carte din anul 2015 – Atlantis: The lost city is in Java Sea / books.google.co – autorul, după 5 ani de cercetări, ajunge la concluzia că Atlantida descrisă de Platon se afla în Insula Java.

În cartea aprocrifă „Cartea lui Enoh”, ni se explică faptul că Nephilimii au fost nişte fiinţe misterioase care au dominat planeta noastră înainte de Marele Potop. În multe texte antice, Nephilimii sunt numiţi “Uriaşi”, iar unele texte antice sugerează că aceste fiinţe misterioase sunt, de fapt, descendenţii Îngerilor căzuţi.

Enoh 6:1-3:

“1. Pe când copiii oamenilor se înmulţiseră în acele zile, s-a făcut că fiicele lor să se nască graţioase şi frumoase,
2. Şi atunci, când îngerii, copiii Cerurilor, le-au văzut s-au îndrăgostit de ele şi ei şi-au spus unii altora: să ne alegem femei din seminţia oamenilor şi să avem copii cu ele.
3. Atunci, Samyaza, căpetenia lor a zis: Eu mă tem că voi nu veţi fi în stare să vă împliniţi gândul vostru!”

Enoh 7:1-6:

“1. Şi şi-au ales fiecare câte o femeie şi s-au  apropiat de ele şi au trăit cu ele şi ei le-au învăţat vrăjitorii, farmece şi însuşirile rădăcinilor şi plantelor.
2. Şi aceste femei au zămislit şi au născut uriaşi.
3. Statură lor era de 300 de coţi şi ei au înghiţit tot ceea ce munca oamenilor putea să producă şi tot nu a fost chip să fie saturaţi.
4. Atunci ei s-au întors împotriva oamenilor înşişi ca să-i mănânce.
5. Şi au început a se repezi la păsări, la dobitoace, la târâtoare şi la peşti pentru a-şi potoli foamea cu carnea lor şi setea cu sângele lor.
6. Şi atunci tot pământul a murmurat împotriva lor.”


Lasă un comentariu