Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Există o piramidă neagră subterană în Alaska, creată de o societate străveche, necunoscută nouă” – afirmă o binecunoscută jurnalistă în domeniul paranormalului


Imagine generată de Microsoft AI

Există o mare piramidă subterană ascunsă în Alaska? Cineva vrea să muşamalizeze această descoperire, care, potrivit multora, ar putea fi de origine extraterestră sau arată rămășițele unei civilizații umane dispărute demult?

Prima care a vorbit despre „piramida neagră din Alaska” a fost jurnalista şi cercetătoarea Linda Moulton Howe, în emisiunea radio „Coast to Coast AM” de pe 26 iulie 2012. Linda Moulton Howe a vorbit despre faptul că piramida s-ar afla în zona cunoscută sub numele de „Triunghiul Alaskăi” – o zonă de dispariție a navelor, avioanelor și oamenilor.

În acea noapte, Linda Moulton Howe a difuzat un interviu preînregistrat cu Doug Mutschler, un fost ofițer de contrainformații al Armatei SUA, care a explicat circumstanțele din jurul descoperirii piramidei. Mutschler a fost mutat din Alaska la Fort Meade, sediul NSA (Agenția Națională de Securitate), unde a putut stabili că datele sensibile au verificat povestea piramidei.

Lucrurile au luat o întorsătură bizară în dimineața după conversația Lindei Moulton Howe cu Mutschler. Fiul unui fost inginer de la Western Electric a contactat-o pe jurnalistă ​​pentru a valida afirmațiile lui Mutschler și pentru a adăuga numeroase piese de puzzle suplimentare. Noua sursă a lui Howe a indicat faptul că între 1959 și 1961, tatăl său a lucrat la un sistem electric puternic care emana dintr-o piramidă subterană foarte masivă de origine necunoscută din Alaska și, potrivit relatărilor noului martor „(…) după război, tatăl meu s-a specializat în inginerie electrică și fizică și, după ce a absolvit facultatea, a fost ales de armată să se alăture unui grup de alți experți pentru a studia și a opera într-o clădire subterană din Alaska, cunoscută sub numele de „piramida neagră”.

El a menționat de mai multe ori cât de serios a privit guvernul această inițiativă și măsurile de precauție pe care le-a luat pentru a o ține ascunsă.

Potrivit Lindei Moulton Howe, piramida este situată la aproximativ 80 de kilometri sud-vest de Muntele McKinley și s-a spus că obiectul este în mod clar foarte vechi, fiind creat și îngropat de o societate foarte avansată care ne este necunoscută astăzi.