Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Piatra cerului” – o piatră albastră misterioasă adusă de extratereştrii de pe Sirius?


Toți cei interesați de extratereștri caută dovezi cu privire la existenţa lor, ceva tangibil și real. Până acum, dovezile concrete rămân evazive. Cercurile din lanurile cu cereale par să fie o astfel de dovadă, dar totuși oamenii de știință obișnuiți nu au confirmat încă creația lor de către vizitatorii din altă lume.

O altă dovadă a prezenţei vizitatorilor din alte lumi ar putea veni de la o frumoasă piatră albastră numită „Piatra cerului”. Pietrele albastre cu finisaj mat au făcut obiectul unei știri încă din anii ’90. Este vorba de un geolog pe nume Angelo Pitoni, care a vizitat Sierra Leone în Africa de Vest. Se spune că acest geolog a achiziționat mai multe pietre albastre ciudate de la un șef de trib din Sierra Leone (Africa de Vest). Tribul susținea că pietrele ar proveni de la vizitatorii extratereștri din cer.

Pitoni s-a întors acasă în Europa și a adus pietrele la o universitate pentru testare. Rezultatele au arătat că pietrele nu se potriveau cu niciun mineral cunoscut de pe Terra. Cercetătorii nu au putut explica de ce pietrele au păstrat o culoare albastră. Văzută la microscop, nu era vizibilă nicio culoare albastră. Încălzirea pietrei la temperaturi ridicate nu a alterat mineralul, iar acizii nu au putut-o descompune.

O analiză ulterioară a arătat că 77,17% din piatră era oxigen. Compoziția rămasă era carbon, calciu și un compus organic necunoscut. Vârsta pietrelor cerului poate fi de până la 55.000 de ani.

Dar, geologul Pitoni este la fel de misterios ca şi pietrele. Pe Internet se sugerează faptul că el ar fi un agent secret, un explorator în junglele amazoniene și descoperitorul unui oraș mayaș.

Misteriosul geolog Angelo Pitoni

Astăzi, povestea își recâștigă interesul din cauza seriei „Ancient Aliens” („Extratereştrii antici”) de pe canalul History Channel. În episodul „The Star Gods of Sirius” („Zeii de pe steaua Sirius”), un artist şi pasionat de mistere, pe nume Jared Collins, a încercat să obțină o mostră din materialul albastru încă de când l-a văzut pentru prima dată în 2013, în posesia unui dealer de pietre prețioase din Hong Kong. Collins a încercat să cumpere o mostră, dar dealerul l-a refuzat. Americanul a plecat cu mâna goală, dar povestea i-a rămas în minte. A cercetat online și a aflat totul despre povestea ciudată a lui Angelo Pitoni și piatra sa făcută din oxigen. Collins nu a putut găsi informații despre bărbat. În schimb, s-a concentrat să pună mâna pe o „piatră a cerului”.

La muzeul lui Erich Von Daniken, Mystery Park, din Interlaken (Elveția), a rămas expusă o mostră a „pietrei cerului”, alături de statuile reprezentând ființe ciudate din cer, Nomoli. Din păcate, nici muzeul nu s-a despărțit de nicio mostră din piatră.

Ca ultimă soluție, Collins a întrebat din nou același dealer de pietre prețioase din Hong Kong. Spre surprinderea lui, dealerul a fost receptiv după ce a trecut un an. Dealerul de pietre prețioase a cunoscut un italian care vindea pietre prețioase în Auroville, India, pe nume Vijay. Mai târziu, la un seminar în Italia, Vijay i-a arătat o mostră dintr-o „piatră a cerului”, pe care o obținuse de la prietenul său, același Angelo Pitoni. Într-o corespondență cu Collins, Vijay a explicat ce s-a întâmplat și crede că piatra provine de pe steaua Sirius B.

„Bucata de piatră din cer pe care o ai acum în posesia ta a fost descoperită de un geolog și aventurier pe nume Angelo Pitoni când se afla în Sierra Leone. Acolo, populația indigenă are o legendă care spune că „diamantele sunt stele care au căzut din cer” (…) Un șaman local l-a adus apoi într-un loc unde erau câteva bucăți din acest material albastru pe pământ. Săpând în pământ, s-au găsit peste 200 kg din acest material care nu era într-o formaţiune naturală, ci mai degrabă era aşezat în formă de piramidă. Ulterior mi s-au arătat fotocopii ale unui raport de la geolog care afirmă că materialul nu a putut fi identificat”.

Collins a găsit povestea fascinantă, dar era timpul să obțină dovada reală de care tânjea. El a dus eșantionul „pietrei cerului” la Divizia de Științe ale Pământului și Spațiului al Universității din Washington, pentru testare, pe 6 martie 2019. Pentru a se asigura că testarea a fost efectuată în mod imparțial, nu a spus niciodată universității în mod specific ce se examina. Doar s-a precizat că materialul a căzut din cer și a fost recuperat de pe pământ. S-a aflat astfel că „pietrele cerului” nu seamănă cu nimic de pe Pământ.

„Mai mult de 5 ani de studiu și cercetare m-au adus în jurul lumii pentru a încerca să înțeleg exact ce este acest material albastru. Deși am reușit să alcătuiesc o mulțime de rapoarte științifice din mai mult de 16 surse, până în prezent, nimeni – niciun cercetător, nicio universitate, niciun om de știință independent sau laborator nu poate identifica sau înțelege originea sau mecanismul de creare a materialului”, a spus Collins.

Aşadar, se pare că „pietrele cerului” sunt unice. Deși nu este o dovadă că extratereștrii au adus pietrele pe Pământ, este totuși clar că aceste pietre nu sunt din lumea noastră. E „de vină” vreun meteorit?


Lasă un comentariu