„Steaua Morţii” a apărut deasupra Acceleratorului de particule CERN de la Geneva! O mare conspiraţie în care ar fi implicată şi CIA! Nu ştiu ce să cred…

15.035 vizualizari

stea mortii CIAÎn martie/aprilie 2015, cetățenii elvețieni au inceput sa observe o nouă stea luminoasă pe cerul de vest al ţării. Mult mai strălucitoare decât Venus, pe care o flanca, steaua era aparent una artificială.

Situată la aproximativ 160 km deasupra Pământului, noua stea a fost poziţionată temporar mai sus de sediul Acceleratorului de Particule CERN, situat chiar în afara metropolei Geneva. Se ştie că acest mare oraş a avut anterior sediul Ligii Națiunilor, iar în prezent este sediul unor mari organizaţii ca Crucea Roșie Internațională, Organizația Mondială a Muncii, Organizaţia Mondială pentru Telecomunicaţii, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Organizaţia Mondială de Meteorologie etc. (vedeţi întreaga listă pe Wikipedia). Dar, aşa cum a aflat ziaristul american David Chase Taylor, în Geneva se află sediul de facto al CIA, deşi oficial acesta este în Langley (SUA).

Aşadar, această stea artificială de care am scris mai sus ar putea fi considerată „Steaua morţii a CIA”, aşa cum consideră acelaşi ziarist. Dar ce legătură ar avea CIA-ul cu o stea? Înainte de a analiza acest lucru, trebuie făcute unele observaţii:

* foarte interesant e faptul că geometria CERN imită „Steaua Morţii” („Death Star”) din celebrul „Războiul stelelor”;

* CIA-ul elvețian a fost responsabil pentru executarea multor asasinate, atacuri teroriste și războaie din lume.

Într-un articol de pe 31 martie 2015 pe site-ul truther.org de David Chase Taylor, acesta enumără numai puţin de 10 motive pentru care crede că sediul de facto al CIA se află la Geneva, în Elveţia. Dacă autorul are dreptate, atunci în urma acestei dezvăluiri, e posibil ca CIA să fi decis a-şi mute temporar sediul dintr-o clădire din Geneva în spaţiul cosmic, în „Steaua Morţii CIA”, pentru a-şi proteja securitatea. Sau cine ştie ce obiective ascunse a avut.

Pentru că publicul începuse să devină suspect în legătură cu steaua strălucitoare, pe 11 iunie 2015, site-ul NASA a publicat un raport care preciza că e vorba doar de conjuncţia dintre Venus şi Jupiter, deci un fenomen natural. Marea problemă e faptul că zeci de rapoarte ale martorilor oculari care au observat steaua misterioasă începând cu martie 2015, până a dispărut în jurul datei de 15 iulie 2015. Apoi, pentru a-i pune în evidenţă imensa strălucire, a fost considerată a fi „steaua de la Bethleem” (Pe 30 iunie 2015, la orizont se vede “steaua din Bethleem”, un eveniment rar ce a mai avut loc acum 2.000 de ani!), un fenomen foarte rar, dar natural, ce ar apare odată la 2.000 de ani.

steaua mortii Geneva

Tot acelaşi ziarist, David Chase Taylor, pe acelaşi site, Truther.org, consideră că sediul CIA se află la CERN, aşa zisul mare laborator de fizică nucleară, probabil cel mai securizat loc de pe Pământ. Prin urmare, CERN ar fi locul perfect pentru a găzdui Agenția Centrală de Informații a Statelor Unite, locul unde CIA ascunde „Steaua Morții” (ce nu a mai fost văzută de pe 15 iulie 2015). De acolo, din CERN se exercită toată puterea pe Pământ, întrucât din CERN se controlează Internetul, iar tot ce are legătură cu bănci, comerţ şi comunicaţii se controlează digital.

Şi mai interesant îl constituie faptul că sigla lui CERN este celebrul număr biblic „666”, ceea ce ne-ar putea indica fapul că CERN/CIA este Antihristul din Biblie!

sigla CERN

În plus, pe 18 iunie 2004, la sediul CERN de la Geneva a fost ridicată statuia lui Shiva, care este şi zeul distrugerii (vedeţi articolul din 24 iulie 2015: De ce la sediul Acceleratorului de particule CERN de la Geneva se află statuia “dansului morţii” a lui Shiva? Ce semnifică din punct de vedere simbolic? Distrugerea acestui Univers?)

P.S. Acest articol a fost publicat pe 1 august 2015 pe site-ul truthernews.wordpress.com de către ziaristul David Chase Taylor. Eu doar l-am adaptat şi tradus pe fragmente… responsabilitatea exactităţii informaţiilor aparţin autorului.