Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fotografia care demonstrează că există viaţă în spaţiul cosmic! Cercetătorii au găsit o „entitate biologică sub formă de dragon” în stratosfera Pământului!

  •  
  •  
  •  
  •  

viata pe alte planete 5O fotografie în premieră care arată un organism misterios găsit în spaţiul cosmic, sub formă de dragon, arată că viaţa de pe Pământ, inclusiv omul, are origini extraterestre, scrie site-ul The Express. Organismul a fost descoperit în praful şi materia care se adună în stratosfera Pământului (Stratosfera, cuprinsă între 10 şi 50 de km, conține pătura de ozon care absoarbe cea mai mare parte a radiațiilor ultraviolete; dacă ar pătrunde în totalitate până la suprafața terestră, aceste radiații ar distruge viața de pe planetă).

Descoperitorii săi spun că este o entitate biologică„, creată din carbon și oxigen, pietrele de temelie ale vieții. Iar oamenii de ştiinţă care au făcut descoperirea incredibilă insistă că în nici într-un caz particula ar proveni de pe planeta noastră șitrebuie să fi provenit din altă parte a Universului.

„Entitatea biologică” a fost descoperită de profesorul Milton Wainwright și echipa sa de la Universitatea din Sheffield și de la Centrul pentru astrobiologie din cadrul Universităţii din Buckingham. Profesorul Wainwright a trimis baloane în stratosfera Pământului, la 27 kilometri înălţime, pentru a colecta particule din spațiu. El susține că ceea ce a descoperit nu este doar o dovadă există viață în spațiul cosmic, dar şi faptul că pe Pământ „plouă” efectiv cu organismele extraterestre!

Iată ce a declarat profesorul: Fotografia arată o structură numităparticulă-dragon”, iar analiza științifică arată că ea este realizată din carbon și oxigen și, prin urmare, nu este vorba de o bucată de praf cosmic sau vulcanic. În mod clar că este vorba de o entitate biologică (având aproximativ 10 microni în mărime), dar nu este clar dacă aceasta face parte dintr-un singur organism sau este format din mai mulţi microbi individuali mai mici. Este, cu siguranță, ceva neobișnuit, aşa ceva negăsindu-se nicăieri pe Pământ. Pe entitate nu există urme de polen, iarbă, particule de poluare sau praf vulcanic. Dacă nu există un mijloc de ridicare a lor de pe Pământ, atunci aceste entităţi trebuie să fi venit din spațiul cosmic”.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu