Fotografia care demonstrează că există viaţă în spaţiul cosmic! Cercetătorii au găsit o „entitate biologică sub formă de dragon” în stratosfera Pământului!


O fotografie în premieră care arată un organism misterios găsit în spaţiul cosmic, sub formă de dragon, arată că viaţa de pe Pământ, inclusiv omul, are origini extraterestre, scrie site-ul The Express. Organismul a fost descoperit în praful şi materia care se adună în stratosfera Pământului (Stratosfera, cuprinsă între 10 şi 50 de km, conține pătura de ozon care absoarbe cea mai mare parte a radiațiilor ultraviolete; dacă ar pătrunde în totalitate până la suprafața terestră, aceste radiații ar distruge viața de pe planetă).

Descoperitorii săi spun că este o entitate biologică„, creată din carbon și oxigen, pietrele de temelie ale vieții. Iar oamenii de ştiinţă care au făcut descoperirea incredibilă insistă că în nici într-un caz particula ar proveni de pe planeta noastră șitrebuie să fi provenit din altă parte a Universului.

„Entitatea biologică” a fost descoperită de profesorul Milton Wainwright și echipa sa de la Universitatea din Sheffield și de la Centrul pentru astrobiologie din cadrul Universităţii din Buckingham. Profesorul Wainwright a trimis baloane în stratosfera Pământului, la 27 kilometri înălţime, pentru a colecta particule din spațiu. El susține că ceea ce a descoperit nu este doar o dovadă există viață în spațiul cosmic, dar şi faptul că pe Pământ „plouă” efectiv cu organismele extraterestre!

Iată ce a declarat profesorul: Fotografia arată o structură numităparticulă-dragon”, iar analiza științifică arată că ea este realizată din carbon și oxigen și, prin urmare, nu este vorba de o bucată de praf cosmic sau vulcanic. În mod clar că este vorba de o entitate biologică (având aproximativ 10 microni în mărime), dar nu este clar dacă aceasta face parte dintr-un singur organism sau este format din mai mulţi microbi individuali mai mici. Este, cu siguranță, ceva neobișnuit, aşa ceva negăsindu-se nicăieri pe Pământ. Pe entitate nu există urme de polen, iarbă, particule de poluare sau praf vulcanic. Dacă nu există un mijloc de ridicare a lor de pe Pământ, atunci aceste entităţi trebuie să fi venit din spațiul cosmic”.

 


Lasă un comentariu