Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cu ce se ocupă NASA: experimente cu şoareci care levitează

69

soricel zburatorUltimele experimente din laboratoarele NASA au avut un rezultat promiţător: pentru prima oară, câţiva şoricei au plutit în aer, cu ajutorul unor câmpuri magnetice. Cercetătorii au simulat condiţii de gravitaţie redusă şi au utilizat magneţi superconductori care generau un câmp destul de puternic pentru a face să leviteze apa din corpul organismelor vii, informează Live Science.

Experimentele au avut loc într-un spaţiu de 6,6 centimetri, în care şoriceii au putut să leviteze fără să sufere vreun disconfort, la temperatura camerei. S-a constatat că şoriceii aflaţi în stare de levitaţie erau agitaţi şi dezorientaţi, şi încercau să dea din lăbuţe pentru a se sprijini de ceva, însă nu reuşeau decât să se rotească în aer.

Până acum, cercetătorii au reuşit să facă broaşte, cosaşi şi picături de apă să leviteze, însă şoriceii “plutitori” sunt un adevărat succes, având în vedere că sunt apropiaţi, din punct de vedere biologic, cu oamenii. Cercetătorii spera că studiile ducă la descoperirea unei modalităţi de prezervare a masei osoase atunci când organismul funcţionează în mediu cu gravitaţie redusă perioade lungi de timp, în misiuni spaţiale sau pe suprafaţa altor planete.

Sursa: www.ziare.com

Orgoni Crystal