Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un craniu uman fosilizat, vechi de 100 de milioane de ani, dă peste cap întreaga teorie a evoluţionismului. De ce ni se ascunde adevărul?

 • 17
 •  
 •  
 •  
  17
  Shares

Totul începe în anul 1981, atunci când Ed Conrad, un paleontolog american, a descoperit într-o regiune din era carboniferă din Pennsylvania (SUA), ceea ce părea a fi un craniu uman (vezi imaginea din stânga articolului). Colegii săi experţi au considerat că nu reprezintă altceva decât o piatră, dar în interiorul aşa-zisei pietre a fost descoperite un dinte într-o zonă ce se aseamănă cu o falcă umană. La o scanare în infraroşu, s-a confirmat faptul că e vorba de un material compatibil cu un dinte sau un os uman.

Odată cu scurgerea timpului, Ed a continuat să facă cercetări intensive în acea zonă, găsind o mulţime de obiecte şi materiale neobişnuite, care păreau a avea conturul unui os, asta şi datorită culorii sale. După circa un an, în anul 1982, cam în aceeaşi zonă, la scurtă distanţă faţă de „piatra” cu forma unui craniu uman fosilizat, Ed a descoperit o piatră uriaşă, în care era inserată un obiect care semănă foarte bine cu un craniu uman, falca fiind orientată în jos.

Puteţi vedea mai jos fotografia în care Ed ţine în mână un craniu de om adevărat, ce seamănă extrem de bine cu craniul uman inserat în piatră. Piatra aceasta ciudată a fost analizată de mai mulţi experţi, mulţi dintre ei fiind de acord că e vorba de un craniu de om. Aceeaşi părere o are şi Wilton M. Krogman, expert internaţional în oase, autorul cărţii „Scheletul uman în medicina legală”. Un computer tomograf efectuat asupra craniului inserat în piatră confirmă faptul că acesta are caracteristicile esenţiale ale craniului uman.

O să spuneţi: „Bun, şi ce spun aceste descoperiri”? Păi răstoarnă totul, în special teoria evoluţionistă a speciilor. Şi asta pentru că, aceste cranii umane din anii 1980 au o vechime de…100 de milioane de ani! Ele contrazic întreaga teorie a evoluţiei, care spune că acum 100 de milioane de ani, oamenii nu existau, stăpânii Pământului de atunci fiind dinozaurii. Şi, conform evoluţionismului, oamenii ar fi apărut în urmă doar cu 200.000 de ani. Aşadar, cine greşeşte aici?

Şi încă ceva… Conrad, înainte de această descoperire, a privit întreg corpul oamenilor de ştiinţă ca fiind unul impecabil. Dar, după această descoperire, el a aflat că mulţi dintre arheologi şi paleontologi sunt ataşaţi unei anumite teorii (cea a evoluţionismului), refuzând să analizeze cu mintea lucidă contra-argumentele mai mult decât evidente. Mulţi dintre colegii săi se mulţumesc cu slujbele lor uşoare, plătite extrem de bine… de ce şi-ar risca slujba şi cariera, punând la îndoială ceea ce au fost învăţaţi încă de la şcoală şi facultate? E evident că trăim într-o lume ipocrită, plină de interese meschine şi materialiste şi se pare că pe foarte puţini îi mai interesează să afle adevărul…


 • 17
 •  
 •  
 •  
  17
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu