Inelele lui Saturn s-au format în urma emisiilor rezultate din vehiculele electromagnetice gigantice ale extratereştrilor


Priviţi imaginea din stânga articolului…fotografie în infraroşu realizată de către telescopul spaţial Hubble în jurul giganticelor inele ale planetei Saturn. Lângă inele se poate observa un uriaş obiect cilindric…poate fi o navă spaţială extraterestră? Unii au calculat că lungimea unui asemenea obiect este enormă: până la 55.000 de kilometri!

Dar, e adevărat că se află nave spaţiale extraterestre lângă inelele lui Saturn? Se pare că da. Şi n-o spun eu, ci dr. Dr.Norman Bergrun, autorul cărţii „Ringmakers of Saturn”, adică „Creatorii inelelor lui Saturn”. Iar referitor la această carte, e ceva ciudat cu ea. Atunci când a fost scoasă pe piaţă (în anii 90), costa 59 de dolari. Alte ediţii nu s-au mai publicat, iar pe amazon.com, un utilizator chiar vinde această carte la incredibilul preţ de…2.475 de dolari! Desigur, încă se mai poate comanda această carte pe site-ul lui Dr.Norman Bergrun, ringmakersofsaturn.com, pentru preţul de 230 de dolari. Chiar şi aşa…230 de dolari e un preţ extrem de mare. Niciun atlas sau o enciclopedie mai serioasă nu se vinde la preţul acesta. De ce e atât de scumpă cartea? Pentru că Dr.Norman Bergrun crede că informaţiile care le oferă în ea sunt absolut uluitoare şi valoroase.

Omul de ştiinţă, acum în vârstă de 92 de ani, deţine informaţii secrete ale NASA, conform cărora în zona inelelor lui Saturn s-ar afla o serie de nave spaţiale extraterestre imense. El crede că inelele acestei planete gazoase s-au format prin emisiile rezultate din vehiculele electromagnetice gigantice ale extratereştrilor.

Cine vrea să ofere 230 de dolari, poate să afle mai multe informaţii secrete de la acest om de ştiinţă american.


Lasă un comentariu