Schimbări dramatice au loc pe toate planetele sistemului nostru solar! Ne apropiem de un masiv obiect ceresc necunoscut?


sistem solarPentru a nu lungi vorba, iată pe scurt care sunt faptele:

1) Soarele: Din 1901, câmpul magnetic global al Soarelui a devenit cu 230% mai puternic decât a fost înainte.

2) Luna: Deşi se ştie că Luna nu are atmosferă, se pare că aceasta este în plină formare; există, de exemplu, un strat de 6.000 de km de natrium, care nu a mai existat înainte.

3) Mercur: a fost descoperită o gheață polară neașteptată, ţinând cont de apropierea mare de Soare. De asemenea, Mercur prezintă un câmp magnetic intrinsec surprinzător de puternic.

4) Venus: s-a constatat o creştere cu 2500% a luminozităţii aurorale; de asemenea, în 40 de ani s-au semnalat modificări atmosferice globale.

5) Marte: are şi el parte de o perioadă de „încălzire globală” (ca şi pe Pământ, ceea ce demonstrează că dacă există o încălzire globală pe Terra, asta nu are legătură cu activitatea omului). De asemenea, pe Marte au loc furtuni uriașe şi se constată dispariția calotele glaciare polare.

6) Jupiter: s-a semnalat o creştere cu 200% a luminozității în jurul norilor de plasmă; centuri uriașe în atmosfera gigantică a planetei şi-au schimbat culoarea, punctele de radiații au dispărut și au apărut din nou.

7) Saturn: scăderea majoră a vitezelor de curent ecuatorial în doar 30 de ani.

8 ) Uranus: mari schimbări în luminozitatea planetei, a crescut activitatea globală a norilor (această planetă avea o atmosferă foarte calmă.)

9) Neptun: creştere cu 40% a luminozităţii atmosferice.

10) Pluto: creştere cu 300% a presiunii atmosferice, chiar dacă Pluto se îndepărtează de Soare.

11) Pământ: schimbări climatice importante la nivel global şi modificări geofizice.

În plus, plasma strălucitoare de la marginea sistemului nostru solar a crescut recent cu 1000%! În concluzie, ce se întâmplă în sistemul nostru solar? A intrat deja marea planetă X sau ne apropiem de steaua binară a Soarelui nostru?


Lasă un comentariu