Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un militar american fu răpit şi ciopârţit groaznic de extratereştri… Când mai vedeţi un OZN, fugiţi mâncând pământul!

112

blankUn sergent din Air Force (Forţele Aeriene Americane) pe nume Jonathan P. Lovette a fost văzut fiind luat prizonier la bordul a ceea ce părea a fi un OZN la Baza de Testare a Rachetelor White Sands din New Mexico. Incidentul a avut loc în martie 1956, iar maiorul William Cunningham a fost martor. Cei doi erau într-un câmp de lansare în căutarea resturilor unei rachete de testare, când Lovette a trecut peste creasta unei mici dune de nisip şi a ieşit o vreme din câmpul vizual.

Cunningham l-a auzit pe sergentul Lovette strigând în ceea ce el a descris ca „teroare sau agonie”. Maiorul a fugit peste creasta dunei şi a văzut cum sergentul era târât în ceea ce părea să fie un disc argintiu care plutea în aer la o înălţime de 15-20 de metri. Un obiect lung în formă de şarpe era înfăşurat în jurul picioarelor sergentului, trăgându-l în disc, după care discul s-a ridicat repede spre cer. Patrule de căutare au fost trimise pe teren. După ce şi-a spus povestea, maiorul Cunningham a fost internat la Dispensarul Medical White Sands pentru observaţie.

După trei zile de căutare, trupul gol al sergentului Lovette a fost găsit, la aproximativ 15 kilometri în josul câmpului. Corpul lui fusese mutilat, limba fusese scoasă prin partea de jos a maxilarului. O incizie fusese făcută chiar de sub vârful bărbiei şi se întindea până la esofag şi laringe. Fusese castrat, iar ochii îi fuseseră scoşi. De asemenea, anusul fusese îndepărtat şi au existat comentarii în raportul cu privire la abilităţile chirurgicale evidente, folosite în îndepărtarea diferitelor organe şi ţesuturi. Când a fost găsit cadavrul, exista în preajmă o serie de păsări de pradă moarte, aparent ucise când au încercat să se hrănească cu cadavrul lui Lovette.

Iată ce spunea un cercetător OZN, după ce a expus acest caz: „Cel mai bun sfat pe care pot să vi-l dau este ca data viitoare când vedeţi o farfurie zburătoare şi sunteţi fascinaţi de etalarea evidentă de tehnologie şi de luminile strălucitoare în culori pure, SA FUGIŢI MÂNCÂND PĂMÂNTUL!”

Orgoni Crystal