O predicţie uluitoare: un astrolog i-a spus celebrului muzician John Lennon că va fi împușcat pe o insulă, cu 11 ani înainte de a fi ucis


Se spune adesea că unii oameni au darul de a vedea trecutul și viitorul cuiva. Astrologia nu este acceptată de oamenii de știință, dar ea are rădăcini istorice care datează din Babilon, între anii 700 î.Hr. și 450 î.Hr., când strămoșii noștri au creat cele 12 semne zodiacale. În mod surprinzător, unul din patru americani cred în astrologie, la fel ca John Lennon, legendarul muzician și membrul formaţiei rock legendare „The Beatles”.

În 1969, în timp ce se afla în vacanță în Grecia împreună cu soția sa, Yoko Ono, lui John Lennon i s-a spus de un astrolog local că va fi „împușcat pe o insulă”. Această predicție s-a adeverit 11 ani mai târziu, când Mark Chapman l-a ucis în decembrie 1980. Profeția a îngrozit cuplul, care a anulat imediat o excursie planificată cu yachting-ul în jurul insulelor grecești, pentru că cei doi se gândeau că tragedia va avea loc pe o insulă grecească. Atât John, cât și soția sa au fost adepți ai ezoterismului și a tehnicilor ancestrale de divinație.

Potrivit Cyntiei, prima soție a lui John, în 1966 muzicianul a primit o scrisoare de la un psihic, în care l-a avertizat că va fi împușcat în timp ce se va afla în SUA. Din acel moment, John a dezvoltat un interes pentru spiritism și a participat la numeroase ședințe. Aşa cum am spus mai sus, în 1969, în timp ce se afla în vacanță în Grecia, Lennon a fost avertizat că va fi ucis pe o insulă. Crezând că astrologul se referea la o insulă grecească, muzicianul s-a întors acasă.

Ani mai târziu, soția sa Yoko Ono și-a dat seama că astrologul se referea, de fapt, la insula Manhattan (New York, SUA). John Lennon și-a trăit toată viața cu frica asasinatului. Însă, în ciuda avertismentelor psihicilor, astrologilor, misticilor și propriei sale simțuri că va muri tânăr, nu a putut face nimic pentru a evita soarta lui, fiind ucis de un asasin singuratic cu o armă, pe nume Mark Chapman.

Pe 8 decembrie 1980, John Lennon și-a început ziua ca de obicei. A lansat un nou album împreună cu soția sa și ei îl promovau. S-au întâlnit cu un fotograf celebru, Annie Leibovitz, pentru a face câteva poze. John a decis să pozeze nud, în timp ce soția lui stătea îmbrăcată. Le-a plăcut fotografia făcută de Leibovitz. Mai târziu, John a făcut un interviu cu RKO Radio. A vorbit despre îmbătrânirea sa și despre cum se simțea mai bine decât atunci când era mai tânăr. El a vorbit și despre muzica lui, spunând că nu se va opri până nu va muri. Din păcate, John a murit mai târziu în aceeași zi.

Înainte de a-și părăsi apartamentul, John l-a întâlnit pentru scurt timp pe bărbatul care mai târziu avea să-l omoare, Mark David Chapman. Acesta zburase din Hawaii la New York cu intenția să-l ucidă pe John. Înainte de a-l ucide pe John, Chapman i-a cerut autograful. După ce John a semnat, Chapman a așteptat ca el să plece, înainte de a comite crima. Chapman l-a împușcat pe Lennon de cinci ori. Patru gloanțe l-au lovit pe John în spate. John a intrat în clădire, strigând că a fost împușcat. Yoko, a fugit la el când și-a dat seama ce s-a întâmplat. John a murit aproape imediat după ce a fost împușcat. Sângera foarte mult, așa că l-au urcat într-o mașină de poliție pentru a-l duce la spital, dar era prea târziu.

Când au ajuns la spital, John a fost declarat mort. Dr. Stephen Lynn, care a vorbit cu presa, a anunțat oficial moartea lui John. Medicii au încercat din greu să-l salveze pe Lennon, dar nu au reușit. John Lennon a fost declarat mort la 23:07, pe 8 decembrie 1980. Dr. Lynn a spus că cel mai probabil a murit din cauza rănilor împușcate.

Chapman a fost condamnat la închisoare de viaţă, cu posibilitatea eliberării condiţionate după 20 de ani de închisoare. Până în 2024, au avut loc 13 încercări de eliberare din închisoare, toate fiind însă respinse.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO