În lacurile mari ale Rusiei se află ascunse fiinţe umanoide colosale, de origine necunoscută! Aici s-au descoperit schelete de giganţi ce purtau amulete de argint misterioase…


creaturi subacvaticeExistă mai multe rapoarte care au ieşit la suprafaţă în trecut despre întâmplări misterioase ce înconjoară o parte din apele reci din Siberia și Kârgâzstan. Şi aici e vorba de două ape: Issyk-Kul din Kârgâzstan și Lacul Baikal din Siberia.

Lacul Issyk-Kul înseamnă de fapt „lac cald”, întrucât nu îngheață niciodată, în ciuda faptului că este înconjurat de gheață. Iar lacul Baikal este considerat a fi cel mai vechi și cel mai adânc lac din lume; în lacul Baikal se găsesc creaturi de apă care nu se văd în alte părți ale lumii.

Dar cele două lacuri sunt înconjurate de o serie de legende misterioase, ce au fost cercetate de omul de ştiinţă Ilia Grabovski. Domnul Grabovski şi-a început cercetările sale în anii 1930 și a murit înainte ca el să împărtăşească şi altora ceea ce a învățat. Pe parcursul anilor de cercetare, el a aflat faptul că pescarii locali au descoperit o peșteră subacvatică într-una dintre aceste lacuri, peşteră care conținea scheletele unor oameni foarte înalți, ce aveau mai multe amulete de argint pe ei. Pescarii au vândut o mare parte din argint, păstrând foarte puţin din el. Când a fost examinat vârsta piesei de argint rămase, cercetătorii nu au reuşit s-o determine.

Alte informații care sprijină ideea unor umanoizi sau alte creaturi asemănătoare oamenilor care au trăit în aceste ape datează de la mijlocul anilor 1800. Aşa cum spunea Grabovski, scafandrii din Georgia au raportat găsirea unei peșteri subacvatice, în care s-au descoperit rămășițele unor umanoizi giganţi. Totodată, o legendă locală vorbeşte, de asemenea, despre existenţa giganților și a unui oraș scufundat.

Mai târziu, în anii 1980, armata sovietică a efectuat mai multe antrenamente militare în aceste lacuri. În 1982, scafandrii militari sovietici au raportat prezenţa în cele două lacuri a unor umanoizi foarte înalţi, care înotau fără probleme, fără costume. Militarii au considerat aceste creaturi drept o ameninţare şi au încercat să-i captureze, dar, când au încercat, au fost aruncaţi din apă de o forță necunoscută. Trei din scafandrii militari au murit ulterior, ceilalţi fiind grav răniţi.

Oare ce se află ascuns, acolo în fundul lacurilor?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock