Trei oameni puternici ai lumii ne ameninţă: un virus periculos, mult mai mortal decât acesta, va veni peste noi!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Mai ţineţi minte de articolul din iulie 2020 – Bill şi Melinda Gates surâd la sfârşitul unui interviu, după ce anunţă că trebuie să ne pregătim pentru al doilea val epidemic de coronavirus – în care Bill şi Melinda Gates surâdeau la sfârşitul unui interviu, după ce au spus următoarele: Trebuie să ne pregătim pentru următorul (n.t. – val epidemic). De data aceasta, el va atrage atenţia”. Şi, în momentul în care rostea aceste ultime cuvinte, Bill Gates surâde subtil, iar soţia lui mai mult. Ce e cu acest surâs “diabolic”? Ce e cu acest zâmbet, râs tăcut şi liniştit?

Toţi se gândeau că al doilea val epidemic de coronavirus la care se gândeau soţii Gates este cel care a avut loc în toamna anului 2020. Dar, dacă e vorba de un val al unei alte pandemii?

Vicepreşedintele american, Kamala Harris, a declarat în aprilie 2021, în faţa Adunării Naţiunilor Unite (ONU) că „trebuie să ne pregătim pentru următoarea pandemie” (vedeţi ştirea de pe denverpost.com).

Recent, pe 24 mai 2021, directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat următoarele: „Make no mistake: this will not be the last time the world faces the threat of a pandemic. It is an evolutionary certainty that there will be another virus with the potential to be more transmissible and more deadly than this one”. („Nu faceţi vreo greşeală: nu va fi ultima dată când lumea se va confrunta cu ameninţarea unei pandemii. Este o certitudine evoluţionară că va exista un alt virus, cu potenţialul de a fi mai transmisibil şi mai mortal decât acesta”).

Întrebarea care se pune e următoarea: de unde ştiu EI (cei puternici ai lumii) ce va urma în viitor? De unde ştiu că va veni o pandemie cu un virus şi mai mortal şi mai transmisibil?


Lasă un comentariu