Ce secrete teribile ascunde Vaticanul despre extratereştri şi giganţi?


Complotează Vaticanul pentru a acoperi o lume antică? Ce s-ar putea ascunde în spatele „orașului secretelor” – Vatican? De fapt, Vaticanul este un oraș bine păzit, situat în interiorul Romei. Este cel mai mic stat din lume, cu o populație de doar câteva sute de oameni. Orașul nu este condus de un împărat, un rege sau un președinte ori prim-ministru; orașul este condus de Papa însuși. Vaticanul este orașul Papei. Papa locuiește într-un palat numit Palatul Apostolic din interiorul micului stat.

Zona este binecunoscută pentru turism. Oferă tururi pentru a vizita capele, bazilici, muzee și multe alte locuri interesante. Cu toate acestea, nu toate locurile din acest teritoriu sunt deschise publicului; unele au politici speciale de restricție, iar altele sunt total ascunse de restul lumii. Aşadar, ce-ar putea fi ascuns în aceste locuri secrete ale orașului sfânt? Ce se acoperă?

Adevărul este acesta: cei de la Vatican par să acopere un lucru pe care l-au păstrat ascuns de mii de ani: istoria adevărată a omenirii. S-a spus întotdeauna că strămoșul nostru de acum mii și mii de ani era o ființă umană inferioară, nu la fel de dezvoltată intelectual ca noi, oamenii de astăzi. Unii cred că Biserica Catolică, inclusiv Vaticanul, este foarte conștientă de ființele extraterestre avansate, care ar fi creat omul actual, și chiar se pregătesc pentru sosirea lor. Unii oameni tind să spună că Vaticanul, cu ajutorul telescopului „Lucifer”, monitorizează, fără încetare, cerul nopţii, în căutarea „cuiva”. Vrea să vadă Vaticanul, cu ajutorul telescopului, momentul în care extratereştrii vor sosi pe Terra? (vedeţi articolul din aprilie 2013: LUCIFER îi ajută pe astronomii iezuiţi ai Vaticanului să-l caute pe „Extraterestrul Mântuitor”… Dezvăluiri senzaţionale făcute în noua carte de conspiraţii „Exo Vaticana”!)

Există mai multe informaţii care spun că unele artefacte și dovezi ale unei alte rase extraterestre au fost confiscate de către Vatican. Dar oare de ce? Trebuie să ne întrebăm ce alte secrete ne ascunde Vaticanul… ce se ascundea în lumea de dinaintea Marelui Potop? Oare e vorba de giganți sau de alte entități despre care Vaticanul ar putea să le cunoască și să țină acele secrete departe de noi? Rămâne doar să ne întrebăm de ce acele taine nu sunt făcute publice…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO