Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibilul videoclip cu un presupus extraterestru, ţinut în captivitate din 1989, lângă „Zona 51”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn filmuleţ care ar putea reprezenta o fiinţă extraterestră aflată într-un laborator medical al Bazei S4, Lacul Papoose, în apropierea Zonei 51 (Nevada, SUA), a provocat şoc în rândul specialiştilor în ufologie, dar şi în rândul multor alţi utilizatori de pe Internet.

Un anonim, care şi-a luat pseudonimul lui Victor, a publicat un film incredibil al unui aşa-zis extraterestru, care s-ar afla într-un presupus laborator militar secret american. Potrivit acestui misterios domn Victor, extraterestrul s-ar fi aflat în baza militară secretă S-4, un complex militar secret situat la o distanță scurtă de legendara Zonă 51. Unii experți în domeniul ufologiei spun că extratereştrii prinşi pe Terra ar fi examinaţi în această structură, astfel încât aici s-ar afla multe dintre rasele extraterestre capturate în timpul accidentelor farfuriilor zburătoare, care s-au prăbuşit sau au fost doborâte de arme sofisticate. Zona 51 ar fi doar unul din complexurile militare de top secret, în care ar fi testate avioane foarte avansate, inspirate din tehnologia extraterestră.

Nu se știe dacă acest videoclip, publicat de Misterio TV, este unul real. Dacă ar fi real, atunci fiinţa ar putea face parte din aşa-zisa rasă a extratereştrilor gri, cea care are o fiziologie în care se observă un cap oval şi mare, precum și ochi complet negri. Videoclipul a fost examinat pe larg de unii experți în mass-media audiovizuală și nu s-au găsit dovezi de manipulare, astfel încât n-ar fi exclus să fie unul real.

Potrivit lui Victor, extraterestrul a fost interogat, pentru a se afla mai multe despre rasa sa, despre planeta din care a venit și despre intențiile sale cu oamenii. S-a descoperit că acest extraterestru ar fi fost capturat în 1989, și că de atunci se află închis, pentru ca lumea să nu știe despre existența sa. Se spune, de asemenea, că există mai multe ființe asemănătoare în baza militară S-4.

E interesant faptul că acest videoclip a fost trimis spre difuzare către mai multe canale de televiziune mari, însă nimeni nu a prea fost interesat. Acest lucru este oarecum suspicios, pentru că pare imposibil ca mass-media să nu fie interesată de acest material. Dacă în spatele acestui videoclip se află un ofițer militar de rang înalt? De ce a făcut-o? Şi cu ce scop?

blank

blank

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu