Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O nouă dezvăluire a “Secretelor lui Lovendal”: Deşi oficial trăieşte, preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, e mort încă din decembrie 2012…

426

blankCitez o ştire de acum 2 zile de pe hotnews.ro:

“Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a anunţat luni, pe Twitter, că a revenit în Caracas, luându-şi prin surprindere concetăţenii, după două luni de internare în Cuba, în timpul cărora tăcerea sa a fost însoţită de numeroase zvonuri legate de starea sa de sănătate, scrie AFP. Ginerele său, ministrul Ştiinţelor şi tehnologiilor, Jorge Arreaza, a precizat imediat că preşedintele, operat pentru un cancer în 11 decembrie la Havana, a fost internat într-un spital militar din capitala Venezuelei.

“Am revenit în patria venezuelană. Mulţumesc Dumnezeule! Mulţumesc poporul meu iubit! Voi continua tratamentul aici!”, a scris Hugo Chavez, pe contul său de Twitter. “Mulţumesc lui Fidel, lui Raul (Castro) şi întregii Cube! Mulţumesc Venezuelei pentru atâta dragoste!!”, a scris Hugo Chavez, într-un alt tweet, adăugând: “Continui să mă încred în Christos şi să am încredere în medicii şi în infirmierele mele”.

Contrar uzanţelor, televiziunea publică VTV nu a difuzat imagini cu revenirea preşedintelui în ţară. După două luni de absenţă şi tăcere absolută, preşedintele a reapărut pentru prima oară vineri, în fotografii difuzate de guvern şi în care apărea întins surâzător pe un pat de spital, în Havana.

Preşedintele Chavez a fost operat în 11 decembrie la Havana pentru a patra oară de când a fost diagnosticat cu cancer în zona pelviană. De atunci, nu a mai fost prezentată nicio imagine cu el. În vârstă de 58 de ani şi la putere din 1999, Hugo Chavez a fost reales pentru un mandat de şase ani în 7 octombrie, dar nu a putut depune jurământul în faţa Adunării Naţionale în 10 ianuarie, aşa cum prevede Constituţia.”

P.S. Din ştirea de mai sus, am subliniat şi îngroşat fraza de mai sus: “Contrar uzanţelor, televiziunea publică VTV nu a difuzat imagini cu revenirea preşedintelui în ţară”. De ce? Pentru că există zvonuri conform cărora Hugo Chavez ar fi deja mort. În articolul acesta de pe site-ul The Daily Beast şi intitulat “Chiar s-a reîntors Hugo Chavez în Venezuela?”, se arată cât de dependentă este această ţară de Hugo Chavez. Odată cu degradarea stării de sănătate a conducătorului venezuelan, ţara a intrat într-o perioadă de dezordine socială şi politică. Rata inflaţiei a atins rate alarmant de mari, iar populaţia pur şi simplu invadează supermarket-urile, făcându-şi provizii de alimente şi cele necesare traiului. Pe de altă parte, capitala ţării, Caracas, este pe locul 3 în lume la violenţă criminală, făcându-l un loc extrem de nesigur.

De aceea, unii analişti argumentează că repatrierea lui Chavez a fost o lovitură politică preventivă. Bloggerul venezuelan Francisco Torro a denumit-o drept o strategie informaţională de tip sovietic, cu scopul de a trece sub tăcere opoziţia şi a linişti temerile populaţiei. Dar, nimeni nu l-a văzut la televizor pe Chavez, şi nici măcar niciun martor nu l-a observat la aeroport sau la spitalul din Venezuela unde s-a internat. De asemenea, nimeni nici nu l-a auzit vorbind…doar o postare pe Twitter, care putea foarte bine să o facă altcineva în locul său. Astfel, Chavez pare asemenea lui Moş Crăciun: soseşte noaptea, îmbrăcat în roşu şi zboară. Nimeni nu-l vede şi doar cei săraci cu duhul cred asta.

Într-un alt articol care l-am găsit la un blogger argentinian, ce deţine un website numit Living in Argentina, aflăm câteva lucruri interesante. Astfel, unul dintre cei mai mari suporteri al lui Chavez, preşedintele argentinian Cristina Fernandez de Kirchner, s-a dus tocmai în Cuba pentru a se întâlni cu prietenul său şi totuşi nu a fost lăsat să-l vadă! Există unele speculaţii conform cărora Chavez şi-a înregistrat de dinainte de moarte câteva discursuri, pentru a fi difuzate din când în când. Aşadar, e posibil ca Chavez să fie deja mort din decembrie 2012? Deşi pare puţin nebunesc, e foarte posibil. Latino-americanilor nu se aşteaptă la transparenţă în guvernările lor, iar Chavez mai are nevoie de timp, chiar şi mort fiind, în a-şi pune unul din apropiaţi la conducerea ţării. Iar la momentul oportun, după ce puterea apropiaţilor lui Chavez se va consolida, se va anunţa probabil şi decesul său.

Sincer, mie îmi pare într-un fel rău de soarta lui Chavez, dintr-un singur motiv: acela că a avut curajul de a se opune Ocultei Mondiale şi imperialismului americano-britanic, aşa cum arătam în două articole de pe site (https://www.lovendal.ro/wp52/hugo-chavez-un-dictator-luminat-basescu-un-dictator-urat-de-popor/ şi https://www.lovendal.ro/wp52/presedintele-venezuelei-hugo-chavez-va-apara-argentina-de-atacul-marii-britanii-jos-imperialismul-britanic/). Câţi lideri mondiali mai au curajul să-l critice şi să-l facă diavol pe preşedintele SUA, chiar la el acasă, aşa cum a făcut-o Chavez?

Orgoni Crystal