Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

A văzut în secret savantul Einstein cadavrele a 5 extratereştri? O dezvăluire după mai bine de 70 de ani


Conform fostei asistente a lui Einstein, celebrul savant ar fi studiat OZN-ul prăbuşit la Roswell (1947), precum şi cadavrele celor 5 extratereştri presupuşi. Dr. Shirley Wright a declarat înainte de moartea ei (2015) că l-a însoțit pe Einstein într-o călătorie secretă făcută în deșertul din New Mexico, SUA. Înregistrările video făcute în urmă cu câţiva ani au fost publicate abia acum.

Dr. Wright spunea despre presupusa ambarcațiune extraterestră, prăbușită în iulie 1947, că era în formă de disc concav, fiind formată dintr-un material destul de reflectorizant. Femeia declara că nava spațială era înconjurată de gardieni, fotografi și specialiști care o studiau.
Einstein ar fi studiat sistemul de propulsie al OZN-ului, a susținut dr. Wright.

Femeia spunea în înregistrarea video că Einstein ar fi zis ceva de genul că nu era surprins că extratereştrii au venit pe Pământ: „I-a dat speranța că vom putea afla mai multe despre Univers. Contactul ar trebui să fie un beneficiu pentru ambele lumi ale noastre” – ar fi spus Einstein.

Marelui savant i s-au arătat și cadavrele a 5 extratereștri. Femeia îşia duce aminte: „Pentru mine, toți arătau la fel. Aveau o înălțime de aproximativ 1,5 metri, nu aveau păr, capetele erau mari, ochii negri şi enormi, iar pielea lor era cenușie, cu o ușoară nuanță verzuie. În cea mai mare parte corpurile lor nu au fost expuse, fiind îmbrăcate în costume strâmte. Dar am auzit că nu aveau buric sau organe genitale”.

Einstein a scris un raport, iar dr. Wright a primit ordinul să țină gura închisă. Ea a povestit cum fusese aleasă dintr-un număr de studenți supradotați pentru a lucra pentru Einstein la Universitatea Princeton în vara anului 1947. Ea a păstrat secretul timp de aproape 7 decenii, dar a refuzat să meargă cu el în mormânt.

Cu puțin timp înainte de moartea ei, în 2015, la vârsta de 85 de ani, ea a fost de acord să fie intervievată de un specialist în OZN-uri, Sheila Franklin, dar înregistrările au fost făcute publice pentru prima dată abia acum.

Omul de știință german Einstein, renumit pentru teoria relativității, credea de multă vreme în viața extraterestră. Într-un interviu din 1920, el a spus: „Există toate motivele să credem că Marte și alte planete sunt locuite. De ce Pământul ar trebui să fie singura planetă care susține viața umană?”

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): thesun.co.uk


Lasă un comentariu