Misterioşii „oameni în negru” nu ascund doar extratereştrii… Ei au apărut şi în secolele trecute!

  •  
  •  
  •  
  •  

Aşa-zişii “oameni în negru” (“Men In Black”) se presupune că ar fi angajaţi ai structurilor guvernamentale, având rolul de a ascunde adevărul despre existenţa extratereştrilor pe Pământ. Oamenii în negru au căpătat şi mai mare notorietate după apariţia filmului “Men in Black” (1997), în care joacă celebrii actori Will Smith şi Tommy Lee Jones. Un articol mai cuprinzător despre acest subiect, găsiți în articolul meu din 2008: „Există oameni în negru?”

Totuşi, oamenii în negru sunt mai mult decât atât, întrucât toată isteria cu extratereştrii a apărut după cel de-al doilea război mondial. Ziarul „Barmouth Advertiser” din 30 martie 1905 pretinde că o femeie, pe nume Mary Jones, pe când se ducea la ea acasă, la o dată neprecizată, a întâlnit un „individ sinistru îmbrăcat tot în negru” pe care l-a luat imediat drept Satana. A intonat un cântec religios şi silueta a dispărut.

Un alt exemplu. Trei nopţi la rând, pe când se afla culcată, o ţărancă tânără s-a trezit şi a văzut lângă patul ei un bărbat tânăr îmbrăcat din cap până în picioare în negru, carc semăna cu bărbatul descris de Mary Jones. Apariţia i-a transmis femeii un mesaj pe care ea a refuzat să-l divulge, căci dezvăluirea lui îi fusese categoric interzisă de entitate. Această fată era însufleţită de o mare fervoare religioasă.

În anul 1837, în cotidianul „The Morning Chronicle” întâlnim procesul unui anume John Henning, ce a fost acuzat că ar fi furat nişte ceai. Acesta s-a apărat spunând că i s-a ordonat să-l ducă unui om în negru. Iată discuţia dintre procuror şi prizonier:

Procuror: Ce fel de domn era?
Prizonier: Nu ştiu să vă spun, domnule. Ştiu doar că era tot îmbrăcat în negru.
Procuror: Văd că mi-aduci aminte doar de omul în negru. Avea şi coadă?
Prizonier: O coadă? O coadă de porc, la asta vă referiţi? Nu, n-aş putea spune că ar fi avut.
Procuror: V-aţi uitat la picioarele sale? Cum arătau? Ca cele ale unui vaci?

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page