CIA dezvăluie un text secret despre Iisus Hristos şi despre istoria omenirii, în care sunt făcute nişte afirmaţii şocante pentru creştini


O carte descoperită în fișierele clasificate ale CIA a fost declasificată on-line şi ea pretinde să dezvăluie adevărata identitate a lui Iisus Hristos, sfârșitul lumii și detalii despre OZN-uri. Fişierul declasificat din arhivele CIA dezvăluie cartea ciudată „Povestea lui Adam și Eva” şi datează din 1966.

Cartea – scrisă de Chan Thomas – face un șir de presupuneri şocante despre istoria lumii. Thomas pare să fi fost un cercetător de OZN-uri, care a lucrat la un proiect pentru forțele aeriene americane. Motivele pentru declasificarea fişierului CIA (ce conţine acest text) sunt necunoscute, dar a inflamat diverse teorii ale conspirației.

Scrisul de mână pe fața cărții scanate este „pentru Art L., de la”, cu al doilea nume redactat de CIA – sugerând că textul ar fi putut fi confiscat de la cineva căruia i-a fost dat cadou.

Chan Thomas are o teorie despre această lume care ar fi supusă unor „schimbări ciclice”. El pretinde că fiecare civilizație umană este ștearsă la fiecare 7.000 de ani de un eveniment cataclismic (trecerea sistemului nostru solar printr-o anumită zonă din galaxia Calea Lactee). Această teorie a fost adoptată şi de scriitorul Zecharia Sitchin, însă el spunea că evenimentul catastrofal pentru Pământ are loc odată la 3.600 de ani, nu la 7.000 de ani, iar de vină ar fi planeta Nibiru.

Thomas mai susţine şi o teorie de tip sacrilegiu pentru creştini: şi anume faptul că Iisus nu ar fi figura profetică pe care o prezintă Biblia, ci un cărturar (învăţat) care a obţinut înţelepciunea în India. Și, având învăţătura „secretă” obţinută în India, Iisus ar fi prezis dezastrul de la finalul ciclului, încercând să pregătească oamenii pentru „sfârșitul veacurilor” (ultimul cataclism fiind Potopul lui Noe).

Thomas spune că a tradus cuvintele de moarte ale lui Iisus pe cruce, pretinzând că el vorbea de fapt în limba pe care a învățat-o în India şi în care a spus: „Sunt slăbit, sunt slăbit, întunericul mă învinge”. Şi acelaşi Thomas mai afirmă că în Duminica Paștelui, când se spune că Iisus s-a înălțat la cer, El a fost luat într-un „vehicul spațial”.

Însă, niciuna dintre afirmațiile lui Thomas din cartea sa nu este susținută de istorie sau a știință. Totuşi, de când apare în fişierele CIA-ului, interesul pentru autor a crescut foarte mult.

Foto: prelucrare proprie

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO