Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O teorie incredibilă: alte inteligențe „non-umane” sunt deja infiltrate printre noi? Extratereștri camuflaţi? Specii umanoide terestre antice necunoscute?


Imagine generata de Microsoft AI

Numeroase investigații dezvăluie că alte inteligențe decât cele umane ar putea fi infiltrate în societate. Un presupus fost consilier al Băncii Mondiale a vorbit despre o a doua specie umanoidă care ar controla politica încă din cele mai vechi timpuri. Sunt menționate și entitățile biologice cu tehnologie hologramă pentru a se camufla…

Una dintre cele mai șocante mărturii este cea a lui Karen Hudes, un fost presupus consilier al Băncii Mondiale (aşa cum declară ea, deşi Banca Mondială a negat că ar fi lucrat în cadrul acestei instituţii – vezi AICI), care crede că „creaturile non-umane controlează lumea”, într-un interviu acordat site-ului FutureMoneyTrends.com. Karen Hudes a declarat că există o a doua specie umanoidă și inteligentă, în afară de Homo sapiens, pe care a numit-o Homo capensis. Aceasta ar arăta similar cu noi, dar au creierul mai mare și cranii alungite (cu un „IQ mai mare de 150”). Ei ar fi în spatele puterii politice și economice care domină sistemul bancar, finanțele globale și chiar Vaticanul.

Cu toate acestea, acești umanoizi nu sunt extratereștri, ci mai degrabă creaturi umanoide terestre care au coexistat cu omenirea încă de dinaintea ultimei epoci glaciare. În timpul și după era glaciară s-ar fi refugiat și s-ar fi ascuns. Karen a mai afirmat că în Vatican ar fi mulți dintre ei care controlează Biserica Catolică și de aceea episcopii ar purta acea uriașă mitră.

O alta teorie faimoasă a „infiltraţilor” printre oameni este cea a reptilienilor, teorie sintetizată de David Icke. Teoria este legată de astronauții antici sau extratereștrii antici, în principal Anunnaki din Sumeria. Experiențele de răpiri umane de către reptilieni sunt descrise ca fiind respingătoare și grotești. Potrivit lui David Icke, reptilienii ar folosi o tehnologie avansată de hologramă computerizată pentru a se camufla și a părea oameni.

În plus, diverși cercetători și chiar oameni de știință au afirmat că speciile extraterestre ar putea trăi camuflate aici, pe Pământ. Acest lucru stipulează un profesor de la Facultatea de Studii Orientale din Oxford, Dr. Young-hae Chi, care crede că extratereștrii urmează un „proiect hibrid” pentru a contracara o ipotetică dispariție umană cauzată de schimbările climatice.