Mafia rusă a furat un videoclip secret din arhiva KGB pe care l-a postat pe Internet: un extraterestru vechi de 13.000 de ani!?


Într-un articol mai vechi (din 2016), se vorbeşte despre „Mafia rusă”, care ar fi scurs pe Internet un videoclip „extrem de secret”, care arată rămăşiţe extraterestre provenind din Egiptul antic. Videoclipul, despre care sursele spun că a fost obținut prin intermediul Mafiei ruse din arhivele secrete ale KGB, arată agenți sovietici în interiorul unui mormânt din Giza, lângă Cairo.

Rușii în uniformă sunt văzuți deschizând unul dintre sarcofagele vechi de 13.000 de ani. Odată deschis, un nor imens de fum cuprinde personalul, pentru a dezvălui o siluetă uriașă, mumificată, de 2 metri înălțime. Pe măsură ce praful se ridică, bărbații fug, doar pentru a se întoarce cu măști de gaze și îmbrăcăminte de protecție pe tot corpul. Agenții, care sunt acoperiți din cap până în picioare, procedează apoi la inspectarea rămășițelor mai atent. Unii cred că videoclipul, care a fost filmat în 1961, este dovada existenței unui astronaut extraterestru din Egiptul antic.

Vânătoarea de rămășițe extraterestre, care a fost numită codificat ca „Operațiunea ISIS”, a fost condusă de militari și de egiptologi de la Academia Sovietică de Științe. Scopul proiectului a fost acela ca sovieticii să folosească descoperirile tehnologiei extraterestre în scopuri militare. Sami Sharaf, care a condus echipa prezentată în videoclip, a fost un aliat apropiat al președintelui egiptean de atunci, Gamel Abdel Nasser, deși nu se știe dacă cei doi au lucrat împreună la această vânătoare secretă de extratereştri.

În timp ce mai mulți oficiali de rang înalt KGB insistă că filmarea este autentică și că mumia era într-adevăr un extraterestru, autenticitatea filmării ridică multe semne de întrebare. Site-ul web xissufotoday.space, care este un site popular pentru activități paranormale, și-a dat și verdictul asupra videoclipului: este convins că totul este o farsă completă și ignoră toate afirmațiile conform cărora mumia este de fapt un extraterestru.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): thesun.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock