Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Istoria ascunsă a omenirii: schelete de uriaşi de 7 metri, expuse într-un muzeu al unui preot din Ecuador

  •  
  •  
  •  
  •  

blankExistă nenumărate povești incredibile care se găsesc pe întreaga planetă. Interesant este faptul că Ecuadorul găzduiește multe din aceste descoperiri ciudate. Una dintre cele mai populare descoperiri recente este așa-numitul oraș pierdut gigant, care a fost găsit de un grup de exploratori din jungla ecuadoriană.

Pe lângă orașul misterios, în trecut, mai mulţi exploratori au găsit schelete uriașe în diferite părți ale Ecuadorului. În sudul Ecuadorului, lângă granița cu Peru, experții au recuperat oase și schelete similare cu oamenii, dar cu mult mai mari.

Multe dintre aceste schelete și oase au rămas ascunse publicului, aflându-se în colecții private din întreaga lume. Unul dintre cei mai renumiți gardieni ai „scheletelor uriașe” se crede că a fost părintele Carlos Miguel Vaca, care le-a păzit, până când a murit, în 1999. El avea mai multe oase și fragmente, dezgropate de pe un sit arheologic numit „Changaiminas” din Ecuador. Curios, în traducere „Changaiminas” înseamnă „cimitirul zeilor”.

Părintele Carlos Miguel Vaca Alvarado s-a născut la 25 august 1912, în Loja, Ecuador. A fost preotul parohiei Changaimina din provincia Gonzanamá Loja din Ecuador. Părintele Carlos Vaca a fost un preot, muzician și arheolog catolic, care a descoperit în 1965 o așezare arheologică de schelete uriașe care au fost expuse ulterior în muzeul său, cunoscut sub numele de „Museo del Padre Vaca”.

Colecția sa includea oase de giganți de 7 metri înălțime, care au locuit în Ecuador și în alte părți ale Americii cu mii de ani în urmă. Colecția sa mai cuprindea, de asemenea, ustensile ciudate, minerale și compuși cu „proprietăți magice”. După moartea părintelui Vaca, muzeul său a fost jefuit.

NOTĂ: Imaginea din acest articol reprezintă reconstrucția fragmentelor care au fost găsite în Ecuador în anii ’60 și care pot fi vizitate în Mystery Park din Interlaken – Elveția


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu