S-a aflat misterul piramidelor? Ele erau locuinţe pentru extratereştrii din vechime, fiind construite şi în România – susţine o lucrare ezoterică


Imagine: goodfreephotos.com (Commons Creative – free)

Piramide se găsesc peste tot în lume: din Australia, până în Egipt şi Mexic. Dar, se găsesc oare piramide în România? Conform unei lucrări ezoterice, se pare că da. Astfel, în jurul munţilor Carpaţi ar fi fost construit un complex care cuprindea piramide mai mari şi mai mici, identice celor din Egipt. Una din locaţii este Măgura Codlei, în apropierea râului Olt. Se pare că 3 din piramidele mici au fost dărâmate, iar lespezile transportate peste Olt, în locul numit astăzi Sona, lângă Făgăraş, unde au fost reasamblate obţinându-se astfel 8 piramide mai mici care au servit ca şi morminte străvechilor regi ai Daciei.

Un alt centru important din România, marcat cu o piramidă, se găsea în oraşul Tulcea, înaintea bifurcării fluviului Dunărea în 3 braţe. Un alt grup de piramide mici se găseşte în oraşul Râşnov (jud. Braşov). O piramidă misterioasă s-ar putea găsi şi în Munţii Retezat (vedeţi articolul meu din 2019: Piramida misterioasă din Munţii Retezat! E doar o formaţiune naturală!?).

Tot aceeaşi lucrare ezoterică ne povesteşte despre scopul ascuns al acestor piramide: ele serveau drept locuinţă extratereştrilor, protejându-i de radiaţiile solare, iar marea lor particularitate constă în faptul ca la o treime de bază şi două treimi de vârf, forţa atracţiei gravitaţionale era nulă.

Dar, cum au fost construite piramidele? Printr-un procedeu foarte simplu. Dintr-un aliaj de vanadiu şi titan se făceau cofraje în interiorul cărora oamenii puneau pietre de diverse mărimi, pietre care ulterior erau topite cu laserul sau cu un dispozitiv care concentra lumina solară pe perimetrul limitat, putându-se ajunge astfel la temperaturi de peste 4.000°C. Aşa se explică urmele acestui aliaj găsite pe lespezile piramidelor, suprafaţa lor perfect plană şi faptul că acestea îşi schimbă culoarea în funcţie de poziţia soarelui.

Timpul construirii piramidelor a fost relativ scurt deoarece stăpânind legi ale fizicii avansate, extratereştrii creau un câmp magnetic în jurul lespezilor, anulându-le forţa de atracţie gravitaţională. Astfel, lespezile foarte grele deveneau foarte uşor de transportat şi de aşezat.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock