EXCLUSIV! Toţi conducătorii din vechime erau urmaşii extratereştrilor din Nebuloasa Orionului, având şi „sânge albastru”?


Biblia este clară când vorbeşte despre uriaşi (giganţi). Textul acesta din Geneza 6:4 este mai mult decât explicit: „În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime”. Precum se observă, se spune clar „s-au ivit pe Pământ”, ceea ce înseamnă că aceşti uriaşi nu s-au născut pe Pământ, ci pur şi simplu au venit din spaţiul extraterestru.

În „Cartea lui Enoh”, un alt text din vremurile biblice, descoperită în Etiopia în 1773 de către exploratorul scoţian James Bruce, se vorbeşte despre „Veghetorii” care par a fi aceiaşi cu „uriaşii” din Biblie.

Conform unui cercetător din domeniu, uriaşii din Biblie sunt, de fapt, extratereştrii din Nebula Orionului („Orionii”). Nebula Orionului (cunoscută ca şi M42), este una situată în galaxia noastră, Calea Lactee, la aproximativ 1350 de ani-lumină faţă de noi. În urma încrucişării cu femeile autohtone de pe Terra, au rezultat mutații grotești, rezultând personaje care sunt amintite în mitologiile greceşti (Zeus, Apollo, Hermes, Hercules etc.), cunoscuţi ca şi zei sau semizei.

Extratereştrii din Orion ar fi avut la început un corp plasmatic; ei au apărut iniţial pe cer, ca nişte nori în atmosferă, căpătând forme monstruoase. Prezenţa lor în atmosfera Pământului au produs fenomene meteorologice violentă, de aceea ei mai fiind numiţi şi „zeii furtunilor”.

Toţi şahii, împărații și faraonii, toți vechii teocrați din vremurile îndepărtate erau descendenți ai extratereştrilor de pe Orion, aşa cum spune Enuma Eliș, poemul epic al creației în mitologia sumeriano-babiloniană: „Toate regatele au coborât din ceruri”.

Toţi aceşti descendenţi conducători ai extratereştrilor aveau „sânge albastru”, aşa cum spuneam într-un articol din 2015 (Misterul zeilor cu chip şi cu sânge albastru, care au existat în trecutul nostru: erau ei extratereştri care se hrăneau cu substanţe toxice?). Şi acolo am explicat clar de unde originea „sângelui albstru”. Sângele nostru este roșu datorită fierului, care este un element ingerat din alimente. Sângele albastru se poate datora prezenței altor metale, cum ar fi cobaltul, ce ar putea conferi o culoare albastră. O altă posibilitate ar fi aceea că această culoare albastră este rezultatul unui element necunoscut nouă. Deși un procent ridicat de cobalt ar fi letal pentru oameni, extratereștrii de pe planetele extraterestre ar putea avea un metabolism diferit faţă de al nostru, astfel încât organismul lor ar suporta acest metal.

Există multe enigme în trecutul nostru, pe care cercetătorii nu sunt încă în stare să le desluşească pe deplin…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „EXCLUSIV! Toţi conducătorii din vechime erau urmaşii extratereştrilor din Nebuloasa Orionului, având şi „sânge albastru”?”

 1. Savantii ET care au creat omenirea de aici( fii lui Dumnezeu, zeii ) au facut copii cu fiicele omului. Acesti copii(semizeii) erau conducatorii oraselor state si se razboiau intre ei, cu arme avansate furnizate de parintii lor. Guvernul de pe planeta savantilor ET au aflat asta si au considerat omul pamintean ca fiind rau( exemplul lui Cain si Abel) si un pericol potential pentru planeta lor( prima civilizatie de pe Terra avea nivelul tehnologic al creatorilor iar oamenii au fost creati cu un potential intelectual mai mare decit al creatorilor), si s-a decis distrugerea omenirii de aici prin bombardament atomic( nu potop). Savantii ET, care au muncit 2000 de ani pentru a adapta formele de viata de pe planeta lor la conditiile de sol si atmosfera de aici, au pastrat genele creatiei in laboratoare cosmice. Dupa citeva mii de ani, totul a fost refacut, folosind genele (selectionate in timp-cei alesi, din Biblie) celor mai buni oameni, fiind nevoie de citeva mii de gene, pentru diversitate genetica. Motivul pentru care omenirea a fost recreata este ca pe planeta lor a ” aterizat” o nava fara echipaj, programata de creatorii lor sa aterizeze atunci cind se inregistra un anumit nivel tehnologic pe planeta creatorilor omului de aici. Naveta continea istoria creatiei lor si cunostinte stiintifice foarte avansate, care nu pot fi intelese fara un anumit nivel de cunoastere, acesta fiind intelesul expresiei biblice: cine are va mai primi.
  ET au inceput sa-i caute pe creatorii lor, dar au gasit, in zona de univers pe care o pot explora, doar civilizatii umane sub nivelul lor tehnologic, tragind concluzia ca creatorii lor au disparut, asa cum vor dispare si ei. Au decis, deci, sa lase urmasi si au recreat omenirea de pe Terra.
  Privind ” singele albastru”, este adevarat ca urmasii copiilor facuti de savantii ET cu femeile create au condus oamenii si au incercat sa-si pastreze puritatea genetica, casatorindu-se intre ei. Urmasii copiilor facuti de ET aici sunt evreii, care au ca masura de pastrare a genelor taierea imprejur, ca mijloc de recunoastere.
  ET nu puteau respira in atmosfera Terei, deci aveau nevoie de casca de cosmonaut cind se plimbau pe Terra( sfintii pictati in biserici au aura, care ste de fapt o casca de cosmonaut).
  Pentru a se proteja de oameni, atunci cind se plimbau pe Terra( ” pe vremea cind Dumnezeu si Sfintul Petre se plimbau pe Pamint” ), ei au creat bodyguarzi umanoizi(fiinte biologice care se puteau reproduce singure) de talie mare, pentru a impresiona. Acesti umanoizi de talie mare aveau creierul programat doar sa-si slujeasca stapinii, de aceea au ramas in legende ca ” uriasii fara minte”( unul din acestia fiind Goliat)
  Putem specula ca povestea porcului( care isi lepada seara pielea pentru a se baga linga printesa) are un simbur de adevar: savntul ET se dezbraca de costumul lui care-i asigura supravietuirea pe Terra.
  Sursa : cartea Design inteligent, scrisa de Rael, francezul luat pe planeta savantilor ET care au creat viata pe Terra.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock