EXCLUSIV! Toţi conducătorii din vechime erau urmaşii extratereştrilor din Nebuloasa Orionului, având şi „sânge albastru”?

  •  
  •  
  •  
  •  

Biblia este clară când vorbeşte despre uriaşi (giganţi). Textul acesta din Geneza 6:4 este mai mult decât explicit: „În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime”. Precum se observă, se spune clar „s-au ivit pe Pământ”, ceea ce înseamnă că aceşti uriaşi nu s-au născut pe Pământ, ci pur şi simplu au venit din spaţiul extraterestru.

În „Cartea lui Enoh”, un alt text din vremurile biblice, descoperită în Etiopia în 1773 de către exploratorul scoţian James Bruce, se vorbeşte despre „Veghetorii” care par a fi aceiaşi cu „uriaşii” din Biblie.

Conform unui cercetător din domeniu, uriaşii din Biblie sunt, de fapt, extratereştrii din Nebula Orionului („Orionii”). Nebula Orionului (cunoscută ca şi M42), este una situată în galaxia noastră, Calea Lactee, la aproximativ 1350 de ani-lumină faţă de noi. În urma încrucişării cu femeile autohtone de pe Terra, au rezultat mutații grotești, rezultând personaje care sunt amintite în mitologiile greceşti (Zeus, Apollo, Hermes, Hercules etc.), cunoscuţi ca şi zei sau semizei.

Extratereştrii din Orion ar fi avut la început un corp plasmatic; ei au apărut iniţial pe cer, ca nişte nori în atmosferă, căpătând forme monstruoase. Prezenţa lor în atmosfera Pământului au produs fenomene meteorologice violentă, de aceea ei mai fiind numiţi şi „zeii furtunilor”.

Toţi şahii, împărații și faraonii, toți vechii teocrați din vremurile îndepărtate erau descendenți ai extratereştrilor de pe Orion, aşa cum spune Enuma Eliș, poemul epic al creației în mitologia sumeriano-babiloniană: „Toate regatele au coborât din ceruri”.

Toţi aceşti descendenţi conducători ai extratereştrilor aveau „sânge albastru”, aşa cum spuneam într-un articol din 2015 (Misterul zeilor cu chip şi cu sânge albastru, care au existat în trecutul nostru: erau ei extratereştri care se hrăneau cu substanţe toxice?). Şi acolo am explicat clar de unde originea „sângelui albstru”. Sângele nostru este roșu datorită fierului, care este un element ingerat din alimente. Sângele albastru se poate datora prezenței altor metale, cum ar fi cobaltul, ce ar putea conferi o culoare albastră. O altă posibilitate ar fi aceea că această culoare albastră este rezultatul unui element necunoscut nouă. Deși un procent ridicat de cobalt ar fi letal pentru oameni, extratereștrii de pe planetele extraterestre ar putea avea un metabolism diferit faţă de al nostru, astfel încât organismul lor ar suporta acest metal.

Există multe enigme în trecutul nostru, pe care cercetătorii nu sunt încă în stare să le desluşească pe deplin…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu