Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Mayaşii şi misterioasa cifră cosmică 52

383

stea79Mayaşii îşi bazau tot calendarul lor pe numărul 52, afirmând că acesta ar fi în rezonanţă cu toate semnificaţiile majore ale lumii noastre. Iată câteva exemple uluitoare legate de cifra 52 (cu câteva variaţii, în plus sau în minus), care ar putea să ne pună pe gânduri:

1) Perioada orbitală a Pământului (1 an de zile) este divizată în săptămâni, ale căror număr este de 52.

2) Betelgeuse (o stea gigantică care se presupune că ne-ar influenţa din punct de vedere al câmpului electromagnetic) are un ciclu care se repetă odată la 5,2-5,5 de ani.

3) Câmpul magnetic al Soarelui are un ciclu de 11 ani; la jumătatea ciclului, avem 5,5 ani.

4) Perioada orbitală al lui Jupiter este de 11,86 de ani (mijlocul acestui ciclu este la 5,93 de ani).

5) Perioada orbitală al celor două stele (Sirius A şi Sirius B – stele care la fel se presupune că influenţează electromagnetic Pământul) este de circa 50 de ani.

6) Distanţa de la Soare la steaua Betelgeuse este de 520 de ani lumină (52 x 10).

7) Distanţa de la Soare la steaua Antares (o altă super-gigantă, care se presupune, de asemenea, că ne influenţează electromagnetic) este tot de 520 de ani-lumină, numai că acest astru este situat în direcţia opusă, faţă de Betelgeuse. Nu-i aşa că-i intrigant ca Soarele nostru exact la jumătatea distanţei dintre cele mai mari stele super-gigant cunoscute până acum?)

(Fragmente din articolul “Betelgeuse, gigantica stea cosmică care ne influenţează destinele, ce va apărea în exclusivitate pe site-urile “Secretele lui Lovendal” şi “Almeea”).

Orgoni Crystal