Există zvonuri conform cărora guvernul SUA vrea să înfiinţeze un „minister al extratereştrilor”, recunoscând astfel existenţa „alienilor” pe Pământ.


extraterestri 2211Site-ul Veteran’s Today ne anunţă nu doar că extratereștrii trăiesc pe pământ, dar și că aceștia sunt implicați în afaceri cu oficialitățile înalte din guvernul american. Conform autorului articolului de pe Veteran’s Today, Preston James, noi vom afla acest anunţ şocant în perioada următoare şi asta, întrucât, nu demult, demonologul şef al Vaticanului, vorbea în 2010 de o conferinţă despre existenţa extratereştrilor pe Pământ.

Există zvonuri conform cărora guvernul american se află în lucru pentru stabilirea unui Minister al Exopoliticii, în prezent căutându-se mai mulţi candidaţi care să conducă acest minister. Exopolitica înseamnă recunoaşterea de către guvern a faptului că Pământul este vizitat de extratereştri şi de către entităţi interstelare. În ultimii 50 de ani au existat o mulţime de zvonuri conform cărora mai multe nave spaţiale extraterestre s-au prăbuşit pe planeta noastră, iar guvernele lumii (în special guvernul american) au reuşit să captureze mai mulţi extratereştri vii şi morţi, precum şi tehnologie extraterestră avansată; de atunci, s-ar fi semnat mai multe acorduri şi tratate între oficialităţile guvernamentale şi mai multe specii extraterestre.

Se mai crede că acest Minister al Exopoliticii există deja în cadrul guvernului american din umbră şi că acesta poartă numele de „Majestic 12”. Se pare că în interiorul lui Majestic 12 există mari disensiuni, întrucât membrii săi mai tineri doresc ca existenţa extratereştrilor să fie recunoscută oficial de guvern şi să existe, de asemenea, un Minister oficial al Exopoliticii. Odată făcut acest anunţ, în mod teoretic, fiecare ţară îşi poate crea propriu „minister al extratereştrilor”.

P.S. Voi pe cine l-aţi propune drept „ministru al extratereştrilor” în România? Eu, pe Băsescu, după ce nu va mai fi preşedinte.

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO