Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Preşedintele SUA, şeful CIA şi ministrul american al Apărării nu au acces la dosarele secrete cu extratereştri şi OZN-uri!? Atunci, cine are acces?


Dr. Steven Greer este un cercetător în domeniul secretelor OZN-urilor şi extratereştrilor, creatorul Centrului pentru Studiul Inteligenţei Extraterestre şi al proiectului cu nume „Disclosure Project”.

Deținând contacte cu anumite persoane foarte înalt poziționate în ierarhia guvernamentală, informațiile expuse de Steven Greer sunt uluitoare. Într-una dintre întâlnirile cu Bill Clinton, președintele de atunci al SUA, cu șeful CIA și cu secretarul apărării SUA, dr. Greer relatează în una dintre cărțile sale că a realizat cu surprindere că până și acestor persoane li s-a interzis accesul la secretele legate de OZN-uri și extratereștri. Pare de necrezut, dar pur și simplu se merge pe principiul „need to know” și nimic mai mult.

De asemenea, un prieten de-al lui Clinton i-a spus lui Steven Greer că în realitate președintele chiar ar vrea să-l sprijine, dar se teme că dacă va insista ceva mai mult în favoarea lui, va sfârși ca Kennedy, adică asasinat. Chiar directorul CIA i-ar fi dezvăluit lui Greer (conform spuselor acestuia din urmă) că nu are acces la dosarele secrete ale vizitatorilor extratereştri.

Dr. Steven Greer spune că a intrat la un moment dat în posesia unui document foarte secret, care conținea o listă a numelor de cod și a numelor proiectelor care aveau legătură cu extratereștrii, obținut prin anumite surse foarte secrete. El ar fi prezentat în anul 1997 acest document Comandantului Marinei Americane, amiralul Tom Wilson, care era și directorul Departamentului de Informații al Statului Major de la Pentagon. Dr. Greer a constatat că acesta pur și simplu nu era informat despre acele operațiuni care se desfășurau chiar în departamentul lui. Nervos, a dat un telefon și a cerut să fie informat. Dar, surpriză, persoana de contact din acea celulă supersecretă i-a răspuns „Domnule, îmi pare rău, dar nu aveți need to know pentru aceasta”.


Lasă un comentariu