Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În 2012, premierul Rusiei, Dmitri Medvedev declara: “Nu vă pot spune câţi extratereştri se găsesc printre noi, pentru că s-ar crea panică”

186

blankDmitri Medvedev este cel de-al zecelea premier al Rusiei. Anterior el a fost cel de-al treilea preşedinte al Rusiei (între 2008 şi 2012); la doar 43 de ani, el a fost cel mai tânăr preşedinte rus.

Ei bine, se pare că Medvedev a produs senzaţie zilele trecute, atunci când a oferit un interviu cu mai multe televiziuni ruse. După interviu, prim-ministrul rus vorbeşte cu o ziaristă, neştiind că este filmat. Jurnalista îl întreabă dacă preşedintele Rusiei are dosare secrete despre extratereştri, odată cu valiza pe care o poartă pentru activarea arsenalului nuclear al Rusiei. Iată răspunsul premierului:

“Împreună cu valiza cu coduri nucleare, preşedintelui ţării i se mai dă un dosar special ‘top secret’. Acest dosar conţine informaţii despre extratereştrii care au vizitat planeta noastră. Împreună cu acest dosar, i se mai oferă un raport despre cum se exercită controlul asupra extratereştrilor din ţara noastră. Mai multe informaţii despre acest subiect, le puteţi găsi în binecunoscutul film numit ‘Men In Black’. Nu vă pot spune câţi extratereştri se găsesc printre noi, pentru că s-ar crea panică”.

Un răspuns aproape halucinant…!!! Oare Medvedev doar glumea sau a vorbit serios?

Orgoni Crystal