Un iPhone 11 Pro, scăpat în 2020 în formaţiunea „Cazanul diavolului” din Nevada, înregistrează nişte voci înfricoşătoare din adâncuri


În 2020, TechRax, care testa noile smartphone-uri iPhone în ceea ce privește calitatea și rezistența lor, a avut ideea să arunce un iPhone 11 Pro într-o gaură naturală cu apă fierbinte din statul Nevada, cunoscută sub numele de „Cazanul diavolului”, pentru a vedea ce se află în interiorul apei calde și dacă iPhone-ul va supraviețui acestei încercări.

Folosind o dronă, el aruncă telefonul în apă când, pe neașteptate, telefonul surprinde sunete destul de înfricoşătoare, cu nişte voci ţipând şi părând să spună „HELP!”, adică „Ajutor”, conform lui TechRax, care nu i-a venit să creadă ceea ce a auzit. Sunetele pot fi auzite pe videoclipul YouTube AICI, începând cu minutul 6:00.

Sunetele înfiorătoare rămân un mister, dar cei pasionaţi de paranormal se pot întreba dacă nu cumva „Cazanul diavolului” este un fel de portal către o lume subterană secretă, o lume supranaturală a morților, aflată sub lumea celor vii.

„Cazanul diavolului” este o formaţiune naturală geotermală, localizată în statul Nevada din SUA. Gaura dintr-o depresiune în formă de cupă cu diametrul de aproximativ 15 metri se află pe vârful unui deal de tip dom.

Puteţi viziona videoclipul YouTube AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock