Un iPhone 11 Pro, scăpat în 2020 în formaţiunea „Cazanul diavolului” din Nevada, înregistrează nişte voci înfricoşătoare din adâncuri


În 2020, TechRax, care testa noile smartphone-uri iPhone în ceea ce privește calitatea și rezistența lor, a avut ideea să arunce un iPhone 11 Pro într-o gaură naturală cu apă fierbinte din statul Nevada, cunoscută sub numele de „Cazanul diavolului”, pentru a vedea ce se află în interiorul apei calde și dacă iPhone-ul va supraviețui acestei încercări.

Folosind o dronă, el aruncă telefonul în apă când, pe neașteptate, telefonul surprinde sunete destul de înfricoşătoare, cu nişte voci ţipând şi părând să spună „HELP!”, adică „Ajutor”, conform lui TechRax, care nu i-a venit să creadă ceea ce a auzit. Sunetele pot fi auzite pe videoclipul YouTube AICI, începând cu minutul 6:00.

Sunetele înfiorătoare rămân un mister, dar cei pasionaţi de paranormal se pot întreba dacă nu cumva „Cazanul diavolului” este un fel de portal către o lume subterană secretă, o lume supranaturală a morților, aflată sub lumea celor vii.

„Cazanul diavolului” este o formaţiune naturală geotermală, localizată în statul Nevada din SUA. Gaura dintr-o depresiune în formă de cupă cu diametrul de aproximativ 15 metri se află pe vârful unui deal de tip dom.

Puteţi viziona videoclipul YouTube AICI.


Lasă un comentariu