Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

SLI sau fenomenul de interferenţă a luminii de pe stâlpi, un fenomen enigmatic! Cum de unii oameni pot stinge instantaneu luminile de pe stâlpii stradali?

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pxfuel.com (Commons Creative – free)

Fenomenul de interferenţă a luminii de pe stâlpii stradali (SLI în limba engleză, Streetlight Interference) a fost înregistrat în diverse părţi ale lumii. Dar despre ce e vorba? Despre o mare enigmă: faptul că mulţi oameni susţin că pot stinge luminile de pe stâlpii stradali, atunci când ei trec sub ele. Este un fenomen explicabil sau produsul unor energii necunoscute? Cum putem explica că stâlpul de iluminat se stinge instantaneu când o persoană se află sub el şi apoi se aprinde după ce se îndepărtează? Dacă s-ar întâmpla o singură dată, ar putea fi vorba de o singură coincidenţă, dar dacă se întâmplă de mai multe ori, totul se transformă într-o enigmă.

Mulţi au încercat să rezolve această enigmă. Hilary Evens, înainte de moartea sa survenită în anul 2011, a fost cea mai mare autoritate în domeniul SLI. După ce a investigat amănunţit sute de cazuri, Evens a scos o carte pe acest subiect, intitulată „SLIders. The Enigma of streetlight Interference”; „SLIder” este termenul în limba engleză pentru persoanele ce pot provoca acest fenomen (stingerea luminii stradale).

Iată câteva din concluziile lui Hilary Evens:

* Mulţi cred că acest fenomen este o interpretare eronate a mărturiilor mai multor oameni. Totuşi, SLI are o bază în realitatea fizică: luminile stradale sunt fenomene fizice, iar efectul SLI, dacă există, trebuie până la urmă să fie şi el un proces fizic.

* După ce am privit în profunzime întreg fenomenul, am ajuns la concluzia că ne aflăm în faţa unui mister adevărat şi, cel mai important, al unuia fascinant. Dacă e adevărat, SLI poate avea implicaţii revoluţionare pentru ştiinţă şi pentru cunoaşterea potenţialului uman.

Iată câteva din mărturiile „SLIder-ilor”:

* un tânăr din Dublin (Irlanda) merge pe un drum iluminat de stâlpi, iar acestea se sting unul câte unul, atunci când el trece sub ei;

* un inginer din Woodville (SUA) e oprit de poliţie, iar maşina sa este percheziţionată, pentru a afla de ce luminile de pe stâlp se sting când el se află în apropierea lor;

* un australian îşi lasă maşina într-o parcare, iar lumina de pe stâlpul de sub maşină se stinge; în seara următoare, când parchează în acelaşi loc, lumina de pe stâlp se aprinde instantaneu.

Cei care cred că SLI e un fenomen real spun că unii oamenii posedă un anumit nivel de energie care interacţionează cu luminile de pe stâlp sau cu echipamentul electric, iar această energie face ca luminile să se aprindă sau să se stingă. Conform teoriei lui Evans, o forţă operează în SLI afectând voltajul curentului, care închide becul de pe stâlp.

Aşadar, SLI trebuie să fie un fel de forţă electrodinamică, oarecum generată în interiorul corpului uman şi oarecum externalizată în mediul înconjurător. Oare aceasta să fie explicaţia acestui mister?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu