Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Sfidând orice lege a fizicii, un puc de hochei îşi schimbă brusc direcţia! Telekinezie sau nu?

157

blankIată din nou o ştire incredibilă din sport: după mingea de tenis care a rămas pur şi simplu lipită pe teren (https://www.lovendal.ro/wp52/o-minge-de-tenis-aruncata-pe-un-teren-a-ramas-pur-si-simplu-lipita-de-acesta/) şi mingea de baschet care sfidează legea gravitaţiei (https://www.lovendal.ro/wp52/incredibil-o-minge-de-baschet-sfideaza-legea-gravitatiei-ramanand-suspendata-pe-marginea-din-fata-a-cosului/), a venit rândul unui puc de hochei să-şi demonstreze fenomenele paranormale.

Într-un meci de hochei din campionatul american (NHL – Liga Naţională de Hochei), portarul echipei de hochei Los Angeles Kings, Jonathan Quick, a reuşit o performanţă demnă de paranormal. La o lovitură care se îndrepta spre poarta sa, Quick a reuşit să pareze parţial pucul, dar insuficient, căci acesta îşi continua drumul spre poartă. Însă, la un moment dat, sfidând orice lege a fizicii şi a logicii hocheiului, pucul îşi schimbă brusc direcţia şi nu se mai îndreaptă spre poartă, ci în afara ei!

Ce s-a întâmplat? O rotaţie ciudată a pucului? Un obstacol invizibil pe gheaţă? Sau Jonathan Quick este un portar mai ciudat care poate controla obiectele cu mintea sa, prin aşa zisul fenomen al telekineziei? Aştept explicaţii…

Orgoni Crystal