Sub marele Sfinx din Egipt se află o navă spaţială unde se găsesc înregistrările eterne ale Atlantidei


Într-un articol publicat în decembrie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/unde-se-gasesc-amfiteatrele-inregistrarilor-eterne-ale-atlantidei-profetite-de-edgar-cayce/) vorbeam despre amfiteatrele înregistrărilor eterne ale Atlantidei, unde se presupune că ar sta întreaga istorie pierdută a omenirii. Aceste amfiteatre au fost propuse de celebrul profet Edgar Cayce, într-una din şedinţele sale de hipnoză. Una din locaţiile posibile ale acestora ar fi situată sub labele Marelui Sfinx din Egipt.

Pe de altă parte, există aşa-zisele Tăbliţe de Smarald ale lui Thot Atlantul prin care se explică motivul pentru care continentul Atlantida a fost distrus. Aceste tăbliţe au fost traduse prin anii 1930 de către un necunoscut, pe nume dr. Doreal, despre care nu se cunoaşte aproape nimic. Oare tot ce-a tradus acest om a fost doar o invenţie de a sa, asemenea unui basm, sau există şi urme de adevăr? Oricum, din traducerea acestor tăbiţe, la tăbliţa nr.5 (http://www.crystalinks.com/emerald5bw.html) găsim scrise următoarele:

„În nava spaţială mi-am adus toate înregistrările,
Toate înregistrările Atlantidei scufundate.
Mi-am adunat toate puterile mele,
Multe având putere magică (…)
Adânc, sub pietre, mi-am îngropat nava spaţială,
Aşteptând timpul în care omul va fi liber.
Deasupra navei spaţiale am făcut un semn,
Sub forma unui leu ce arată ca un om”.

Dacă această traducere este una autentică, atunci referinţa este una clară: leul ce arată ca un om este nimeni altul decât Marele Sfinx din Egipt. Aşadar, sub Sfinx s-ar afla acele înregistrări ale istoriei necunoscute a omenirii, ascunse într-o navă spaţială… Avea oare Edgar Cayce dreptate când a spus că una din locaţiile înregistrărilor eterne ale Atlantidei s-ar afla sub Marele Sfinx din Egipt?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO