Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Sub marele Sfinx din Egipt se află o navă spaţială unde se găsesc înregistrările eterne ale Atlantidei

393

blankÎntr-un articol publicat în decembrie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/unde-se-gasesc-amfiteatrele-inregistrarilor-eterne-ale-atlantidei-profetite-de-edgar-cayce/) vorbeam despre amfiteatrele înregistrărilor eterne ale Atlantidei, unde se presupune că ar sta întreaga istorie pierdută a omenirii. Aceste amfiteatre au fost propuse de celebrul profet Edgar Cayce, într-una din şedinţele sale de hipnoză. Una din locaţiile posibile ale acestora ar fi situată sub labele Marelui Sfinx din Egipt.

Pe de altă parte, există aşa-zisele Tăbliţe de Smarald ale lui Thot Atlantul prin care se explică motivul pentru care continentul Atlantida a fost distrus. Aceste tăbliţe au fost traduse prin anii 1930 de către un necunoscut, pe nume dr. Doreal, despre care nu se cunoaşte aproape nimic. Oare tot ce-a tradus acest om a fost doar o invenţie de a sa, asemenea unui basm, sau există şi urme de adevăr? Oricum, din traducerea acestor tăbiţe, la tăbliţa nr.5 (http://www.crystalinks.com/emerald5bw.html) găsim scrise următoarele:

“În nava spaţială mi-am adus toate înregistrările,
Toate înregistrările Atlantidei scufundate.
Mi-am adunat toate puterile mele,
Multe având putere magică (…)
Adânc, sub pietre, mi-am îngropat nava spaţială,
Aşteptând timpul în care omul va fi liber.
Deasupra navei spaţiale am făcut un semn,
Sub forma unui leu ce arată ca un om”.

Dacă această traducere este una autentică, atunci referinţa este una clară: leul ce arată ca un om este nimeni altul decât Marele Sfinx din Egipt. Aşadar, sub Sfinx s-ar afla acele înregistrări ale istoriei necunoscute a omenirii, ascunse într-o navă spaţială… Avea oare Edgar Cayce dreptate când a spus că una din locaţiile înregistrărilor eterne ale Atlantidei s-ar afla sub Marele Sfinx din Egipt?

Orgoni Crystal