Planeta X/Nibiru se poate observa ca un imens corp ceresc artificial în jurul Pământului! Planeta pare ca o minge de fotbal, fiind protejată de o sferă Dyson!

9.049 vizualizari

planeta artificialaCeea ce veţi citi în acest articol este mai multe decât interesant. De asemenea, sunt prezentate şi o serie de dovezi fotografice, care ne demonstrează că există o întreagă conspiraţie a forţelor care conduc această lume pentru a nu afla adevărul despre planeta X sau Nibiru (spuneţi-i cum doriţi).

De-a lungul anilor, au existat mai multe viziuni ale unor oameni care au semnalat prezenţa unui obiect imens în sistemul nostru solar, de mărimea Lunii văzute pe cer, dar care pare a fi o structură total artificială. Vedeţi, de exemplu viziunea din 1996 a lui David Daughtrey, publicat într-un articol din 2009 de pe site-ul fivedoves.com. Iată ce ne spune acest bărbat despre acest obiect:

Deasupra Pământului va apare un obiect ciudat, de formă mare şi sferică, asemenea unei mingi. Obiectul pare construit în secțiuni, ca şi cum ar fi o minge de fotbal cu nituri mari la cusături. Mulți îl vor numi OZN şi va avea culoarea cuprului sau bronzului. Acesta va apărea pe fiecare televizor din întreaga lume. Oamenii vor fi șocați ca la dărâmarea lui World Trade Center. În clipa în care îl veţi vedea la TV, duceţi-vă la cel mai apropiat magazin alimentar și faceţi-vă suficiente provizii de conserve și apă îmbuteliată pentru aproximativ trei săptămâni, deoarece la 24 de ore după ce acest obiect este văzut, va fi un impact masiv pe suprafaţa Soarelui. Acest impact va avea loc în spatele Soarelui, aşa că noi nu-l vom putea observa. Doi asteroizi gigantici vor lovi Soarele într-un loc vital, eliberând o furtună solară majoră, care va distruge toată electricitatea pământului, peste tot în lume.

Planeta artificială asemănătoare unei mingi de fotbal, observată în viziunea lui David Daughtrey, va arăta ca în desenul de mai jos:

planeta minge de fotbal

Interesant e faptul că obiectul a mai fost de mai multe ori fotografiat şi arată destul de bine ca obiectul desenat din imaginea de mai sus. Pare a fi o „planetă mică”, deloc asemănătoare cu vreo planetă cunoscută până în prezent. Priviţi, de exemplu, fotografiile de mai jos:

planeta artificiala 1

 

planeta artificiala 2

planeta artificiala 3

După ce aceste imagini ca cele prezentate mai sus, dar şi altele, au apărut pe Internet, producând stupoare, NASA şi mass-media oficială a început să publice articole despre două planete pitice din sistemul nostru solar (Ceres şi Eris), dar şi despre planete independente care plutesc prin spaţiul cosmic (vedeţi, de exemplu, un articol pe care l-am scris în 2013: A fost descoperită o incredibilă şi bizară planetă, care pluteşte singură în spaţiu, fără a se roti în jurul vreunei stele!). Toate aceste ştiri au apărut pentru a sugera că planeta X/Nibiru ar putea fi una din aceste alternative. De asemenea, pe diverse site-uri au fost puse mai multe poze şi imagini cu aceste planete mici (Ceres, Eris, Sedna etc.) care nu sunt altceva decât nişte „impresii artistice” (desene pe calculator, nu fotografii adevărate), pentru ca publicul larg să le poată confunda uşor cu imaginile adevărate ale planetei X. Dar, în realitate, totul e o dezinformare, pentru a vă ţine departe de adevăr.

În 2008, Bob Dean, care a făcut parte din serviciile secrete americane, după un interviu cu Karry Kassidy, a mărturisit că planeta X/Nibiru este una reală 100%, dar aceasta este protejată de o „sferă Dyson” (un strat artificial protector în jurul unei planete).