Gnosticii ne vorbeau acum 2.000 de ani despre arhoni – entităţi interdimensionale ce ne schimbă realitatea. Însă, ei se aseamănă foarte bine cu „extratereştrii gri” din timpurile noastre, de care vorbesc mai mulţi martori…


În 1945, mai multe texte gnostice au fost descoperite de un localnic la Nag Hammadi (Egipt), un oraș de pe malul râului Nil, situat la vreo 120 de km de Luxor. Textele fuseseră legate în piele și îngropate într-un borcan sigilat. Textele par să dateze din jurul anului 350 până în 400 d.Hr., dar se crede că textele originale sunt mult mai vechi – probabil datate în jurul anului 100 d.Hr. Adică, înainte de distrugerea Marii Biblioteci din Alexandria, ce conţinea cărţi cu cunoștințe din preistorie.

Interesant e faptul că o cincime din textele găsite la Nag Hammadi se concentrează pe manipulatorii non-umani, numiţi şi „Arhoni”, care infiltrează mintea umană și influenţează percepția realităţii. Aceste entităţi nu sunt neapărat extratereştri, ci mai degrabă interdimensionali, pentru că operează în mare măsură într-o bandă de frecvențe nepercepute de oameni, în domeniul câmpului nostru electromagnetic. Ei pot veni şi în lumea noastră, dar nu pentru mult timp, din cauza incompatibilităţii vibraționale și a atmosferei planetei noastre. Exact ca şi cum ai trimite pe cineva într-un loc cu radiații mari, dar trebuie să se retragă după un anumit timp, înainte de a suferi consecinţe.

Din descrieri, textele gnostice de la Nag Hammadi se referă la entitățile care se aseamănă cu descrierile moderne ale „extratereștrilor gri”, văzuţi de diverşi martori în ultimii 80 de ani. În textele de la Nag Hammadi, extratereştrii sunt descrişi ca având pielea cenușie și ochii întunecați. Amintiți-vă că aceste descrieri sunt cu 2.000 de ani înainte ca rapoartele moderne să vorbească despre entităţile cenușii. „Extratereştrii gri” ar fi fost observaţi în celebra navă spațială care s-au prăbușit lângă Roswell, New Mexico, în 1947; și totuși, gnosticii scriau despre ei acum 2 milenii.

De altfel, imagini și descrieri ale entităților non-umane – unele foarte înalte și altele foarte mici – pot fi găsite în picturile rupestre și în legendele antice din întreaga lume, pentru că ceea ce se întâmplă acum se întâmpla şi atunci. De exemplu, „oamenii-furnici” de care vorbesc cei din tribul Hopi din Arizona reprezintă perfect descrierea unor „cenuşii”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO