Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cercetătorii au ajuns la concluzia că Universul se aseamănă al naibii de bine cu creierul uman dar şi cu Internetul!

143

blankDe pe ScienceDaily.com am citit un articol extrem de interesant. Conspectez din el:

Structura Universului şi legile care guvernează creşterea lui pot fi similare cu structura creierului, precum şi cu structura altor reţele complexe, precum Internetul sau reţelele sociale, cred cercetătorii care şi-au publicat concluziile în revista “Nature’s Scientific Reports” (…)

“Noi nu putem spune totuşi că Universul poate fi un creier sau un computer global”, a declarat Dmitri Krioukov, co-autorul acestui studiu, publicat de Asociaţia Cooperativă pentru Analiza Datelor de Internet (CAIDA), din cadrul Universităţii din California, San Diego. El a mai adăugat că “Echivalenţa descoperită între creşterea Universului şi reţelele complexe sugerează faptul că există legi similare neaşteptate ce guvernează dinamica acestor sisteme complexe extrem de diferite.” (…)

“Întrebarea cea mai frecventă pe care oamenii şi-o pot pune este aceea dacă echivalenţa asimptotică dintre reţelele complexe şi Univers poate fi o coincidenţă”, spune Krioukov. “Desigur că ar putea fi, dar probabilitatea unei asemenea coincidenţe este extrem de scăzută. Coincidenţele în fizică sunt extrem de rare şi aproape niciodată nu se întâmplă. Întotdeauna există o coincidenţă, ce nu ar putea fi evidentă tot timpul.”

P.S. E evident faptul că Internetul sau reţelele sociale au fost create de oameni, după legile Universului. Dar cum rămâne cu creierul uman? Acesta nu a fost creat de oameni şi, totuşi, el se aseamănă, ca structură, cu Universul. Nu-i aşa că-i misterios? De văzut şi acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/daca-acest-univers-in-care-traim-nu-e-altceva-decat-neuronul-unei-fiinte-superioare/.

Orgoni Crystal