Cele mai terifiante 10 fotografii vechi din lume


Aparatul de fotografiat şi pozele în general au o istorie de aproximativ 170 de ani. În decursul acestui timp, au fost surprinse poze cu adevărat uimitoare, care îţi taie răsuflarea, dar şi poze şocante. Toate momentele şi evenimentele importante ale omenirii din ultimul secol şi jumătate au fost surprinse în diverse fotografii: de la războiul civil american din 1865, până la primul război mondial, cel de-al doilea război mondial sau evenimentele teroriste din New York din 11 septembrie 2001.

În acest articol (inspirat de pe site-ul The Ghost Diaries.com) veţi viziona o serie de fotografii vechi absolut înfiorătoare! Nu, să nu vă gândiţi la sânge sau capete, ci pur şi simplu poze care vă vor da un alt fel de fior. Unele din aceste fotografii nici nu pot fi explicate… pur şi simplu vă lasă cu un mare semn de întrebare despre ceea ce ar fi putut să reprezinte, dar un lucru e sigur: toate sunt terifiante.

Haideţi să le parcurgem împreună şi să comentăm câte puţin la fiecare fotografie. Celor slabi de inimă le recomand să nu se uite la acest articol!

1) Fata cu mască mortuară – o fetiţă de maxim 10 ani a fost fotografiată având o mască mortuară ciudată pe ea. Dar, dacă ne uităm atent la poză, pare că fata nu are nici picioare, de parcă ar fi o fantomă.

Fata cu masca mortuara

2) Vestitorii morţii – poza de jos e şi mai ciudată: se observă nişte oameni cărora nu li se vede chipul, îmbrăcaţi în negru, şi care participă la un fel de ceremonie misterioasă.

vestitorii mortii

3) Dansatorii morţii – 5 oameni îmbrăcaţi în costume macabre dansează în jurul a două femei care par fie moarte, fie adormite, fie hipnotizate.

dansatorii mortii

4) Fata malefică – figura acestei fete este absolut terifiantă! N-aş fi vrut să mă fi aflat atunci lângă ea…

fata malefica

5) Mama “fantomă” cu cei 3 copii – de ce o mamă ar fi dorit să se fotografieze alături de cei 3 copii ai ei, având deasupra chipului o rochie (haină), de parcă ar fi fost fantomă?

mama fantoma cu cei 3 copii

6) Familia diavolului – uitaţi-vă la cei 3: ce ochi demonici are bărbatul, dar şi fetiţa…

familia diavolului

7) Copii pierduţi în iad – Cei 3 copilaşi fotografiaţi (destul de speriaţi) sunt urmăriţi din spate de o figură malefică, de parcă ar fi vrut să-i măcelărească…

copii pierduti in iad

8 ) Cultul morţii – ce fac oamenii aceia ciudaţi, îmbrăcaţi total în negru, în jurul unei maşini? Parcă se închină cuiva…

CULTUL MORTII

9) Îngerul negru în cimitir – ce rochie neagră imensă are această femeie bizară în cimitir! Parcă ar fi un înger al morţii…

ingerul negru in cimitir

10) Femeia-păpuşă – femeia această ciudată (de parcă ar fi păpuşă) pare că ţine în ambele mâini două păpuşi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock