Cele mai ciudate 10 animale cu două capete

372

animale-2-capeteSite-ul oddee.com ne-a făcut o surpriză, prezentându-ne un top al celor mai ciudate 10 animale care s-au născut cu 2 capete! Fotografiile vor fi şocante, aşa că urmăriţi-le cu atenţie.

1) Pisica cu două capete

pisica-2-capete

Această felină cu două capete s-a născut la Clinica Veterinară Swan din Perth, Australia, atunci când mama ei a suferit complicaţii în timpul naşterii. Pisica nu poate mânca decât cu o singură gură, deşi, atunci când miaună, ambele capete o fac. Pisica cu două capete este foarte rară, născându-se doar doar o dată la un milion de exemplare.

2) Şopârla cu 2 capete

soparla-2-capete

Această şopârlă cu 2 capete, găsită în 2008, are cam 10 cm lungime şi se poate mişca foarte încet.

3) Porcul cu 2 capete

porcul-2-capete

Născut în China, în 2007, tocmai în anul chinezesc al porcului, apariţia pe lume a acestuia a fost văzută de către fermierii chinezi ca o binecuvântare şi ca un simbol al fertilităţii. Acest porc are 2 guri şi 4 ochi.

4) Şarpele cu 2 capete

sarpe-cu-2-capete

Acest şarpe cu 2 capete, care este un piton, a fost descoperit într-o grădină zoologică din Colombo, Sri Lanka. Ambele capete operează independent şi au abilitatea de a mânca. Şarpele măsoară 25 de inch şi are capacitatea de a-şi folosi capul drept pentru a-şi controla mişcările.

5) Broasca ţestoasă cu 2 capete

broasca-testoasa-cu-2-capete

Această broască ţestoasă cu 2 capete a fost găsită într-un magazin de animale din Florida (SUA). Ea are nevoie de o atenţie specială, fiecare cap trebuind să fie hrănit manual, întrucât cele două capete s-ar lupta între ele.

6) Crocodilul cu două capete

crocodil-cu-doua-capete

Această pereche de crocodili gemeni siamezi a fost găsită în anul 2001 într-o fermă de crocodili din Thailanda.

7) Vaca cu două capete

vaca-cu-doua-capete

Această vacă cu două capete s-a născut în Virginia, SUA. Ea are trei perechi de dinţi, două fălci interioare, două limbi, dar un singur bot; două perechi de nări, o singură deschizătură ce are în interior doi ochi. Vaca ciudată s-a născut în urma unei inseminări artificiale, cu scopul de a rezulta cea mai bună rasă posibilă. Iată unde pot duce experimentele genetice!

8 ) Mielul cu două capete

miel-cu-2-capete

Acest miel cu două capete născut în Islanda i-a şocat pe experţii de animale din toată lumea. Mielul a supravieţuit nopţii în care s-a născut, dar, din păcate, a trebuit să fie sacrificat, pentru că medicii veterinari şi-au dat seama că n-ar fi reuşit să trăiască.

9) Lăcusta cu două capete

lacusta-cu-2-capete

Această fotografie a fost făcută într-o veche plantaţie de cafea din Columbia. Ce frumoasă lăcustă!

10) Peştele cu două capete

peste-cu-2-capete

Acest peşte a fost pescuit din Lacul Athabasca (Canada) şi are două guri, una sub alta.