Un videoclip şocant: la ONU, un dinozaur („reptilian”) vorbeşte oamenilor despre „schimbările climatice”! Ce se ascunde în spatele lui?


Într-un video şocant publicat de organizaţia globalistă ONU, la tribuna Adunării Naţiunilor Unite de la New York apare un dinozaur (o reptilă mare), care le vorbeşte delegaţiilor umani prezenţi la acea adunare despre încălzire globală, sărăcie şi altele asemănătoare, ridicate la nivel de religie în ultima perioadă.

Iată ce le spune dinozaurul oamenilor:

* Ascultaţi, oameni. Vă îndreptaţi spre un dezastru climatic. Şi în fiecare an, guvernele cheltuie sute de miliarde de dolari ca subvenţii pe combustibilii fosili. Imaginaţi-vă dacă noi am fi cheltuit sute de miliarde anual, pentru a subvenţiona meteoriţii gigantici. Asta faceţi acum!

* În lume, oamenii trăiesc în sărăcie. Nu credeţi că ar avea mai mult sens să-i ajutăm decât să… plătiţi pentru extincţia întregii voastre specii?

* Acum, aveţi o mare oportunitate, odată cu reconstrucţia economică şi revenirea din pandemie. Aşa că iată ideea mea cea grozavă: nu alegeţi extincţia! Salvaţi-vă specia, înainte de a fi prea târziu. E timpul ca oamenii să nu mai găsească scuze şi să facă schimbări. Mulţumesc!

În primul rând, discursul „dinozaurului” e unul manipulator şi politic. Nu ştiu cât cheltuie guvernele lumii pentru subvenţii pe combustibilii fosili, dar ştiu că anual toate guvernele lumii cheltuie trilioane de dolari pe înarmare şi întreţinerea armatelor. Dacă oamenii ar fi o specie pacifistă, atunci poate că ar trebui ca toate aceste trilioane de dolari folosite pentru înarmare să fie redirecţionate către combaterea sărăciei.

În al doilea rând… OK, am înţeles, petrolul şi cărbunele sunt combustibili poluanţi, iar energia atomică e periculoasă. Însă, ce alternative avem acum, în momentul acesta? Cu energia eoliană, hidroelectrică şi cea solară nu acoperim decât o parte din necesarul energetic al lumii. E nevoie de o sumă imensă pentru investiţii în energie nepoluantă, însă de unde bani? Poate, din nou, de la înarmare, aşa cum vorbeam mai sus? Sunt dispuse guvernele lumii să renunţe la armate? Dacă nu, înseamnă că totul e doar o ipocrizie.

În al treilea rând, videoclipul e mult mai subtil decât pare la prima vedere, dincolo de discursul politic. Nu degeaba a fost ales un dinozaur. Printr-o programare predictivă, se doreşte din nou a ni se băga în subconştient ideea că „reptilienii” există printre oameni, dar ei stau ascunşi prin procesul de „shape shifting” („îşi pot schimba adevărata realitate”). Oare chiar n-a avut dreptate „conspiraţionistul” David Icke care ne spune de peste 30 de ani că „reptilienii” conduc această lume de atâta timp?


Lasă un comentariu