Un zvon ciudat (neconfirmat): „În 1977, în România, la Bixad, nişte entităţi non-umane ar fi vrut să transmită nişte mesaje unor mineri. Aceştia ar fi fugit înspăimântaţi…” Dezinformare sau sâmbure de adevăr?


Există un zvon ciudat (neverificat de nimeni! – deci s-ar putea să fie unul fals), care a apărut în România în anii 1970, deci pe timpul comunismului. Cum atunci, pe vremuri, Securitatea şi organele de stat controlau orice informaţie apărea, e greu de spus cât adevăr şi câtă manipulare s-ar ascunde în spatele acestui zvon.

Aşadar, zvonul este următorul: prin toamna lui 1977, la cariera de piatră din Bixad (judeţul Covasna) ar fi aterizat un OZN imens, din care ar fi ieşit nişte entităţi care au încercat să transmită muncitorilor o serie de mesaje. Aceştia, îngroziţi, au fugit înspăimântaţi. Povestea mai spune că aceştia nu s-au întors la lucru, fapt ce ar fi determinat intervenţia Miliţiei şi Securităţii.

După Revoluţia din 1989, pe la mijlocul anilor ’90, mai mulţi ziarişti s-au deplasat la cariera de piatră din Bixad, pentru a se vorbi cu localnicii dacă acest incident chiar a avut loc. Mai mulţi muncitori de la cariera de piatră au fost intervievaţi şi nici măcar unul singur nu a auzit de un asemenea incident cu extratereştrii!

Totul a fost o intoxicare pe timpul comunismului? Sau Securitatea şi-a făcut atât de bine treaba încât a ascuns „urmele”? Poate lua fum fără foc? Eu nu prea cred, aşa că e posibil ca ceva să se fi întâmplat…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock