Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Vom călători în avioane fără ferestre, având o imagine panoramică şi virtuală a cerului!? Ăştia vor să nu mai vedem şi să filmăm din avion OZN-uri…


În viitor s-ar putea să călătorim cu avioane fără ferestre, dar asta nu înseamnă că nu vom mai vedea nimic pe afară, ci dimpotrivă, vom avea o experiență fantastică! Avioanele fără ferestre vor reduce costurile avioanelor, dar și greutatea lor. În locul ferestrelor clasice, vor fi ecrane OLED, care au atașate în exterior camere video. Astfel, lateral și în sus, călătorii vor vedea peste tot o imagine panoramică a exteriorului avionului, putând observa astfel soarele, norii, cerul, pământul…

O firmă britanică de cercetare tehnologică, cunoscută sub numele de The Center for Process Innovation, speră să introducă avioanele fără ferestre în viitor. În avioanele cu ferestre clasice, toată lumea își dorește un loc la geam în timpul oricărui zbor lung, dar, în cazul avioanelor fără ferestre, toţi călătorii ar putea avea parte de „ferestre virtuale”, lucru care s-ar întâmpla în următorii 10-15 ani. Aşa cum am spus mai sus, camerele video din exteriorul avionului vor fi fixate pe ecranul OLED şi vor oferi imagini panoramice.

Un avantaj al scoaterii ferestrelor clasice din structura unui avion ar fi acela că ferestrele creează multe puncte și momente vulnerabile pentru avioane. Specialiştii speră că această nouă tehnologie va face o schimbare dramatică în transporturile aeriene.

P.S. Ştirea e mai veche, de circa 4 ani, însă pe mine mă frământă altceva: de ce EI nu vor ca să vedem realitatea din ceruri (nu realitatea virtuală)? Pentru că EI ne pot introduce orice pe ecranele acelea OLED. În ultimii ani, au apărut foarte multe videoclipuri cu OZN-uri filmate din avioanele de pasageri… oare astfel se încearcă să ne facă să nu mai vedem realitatea? Să ascundă realitatea din cerurile noastre?