Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un raport secret al Pentagonului, obţinut de o publicaţie militară, prezintă fotografia incredibilă a unui OZN cubic argintiu. Se recunoaşte existenţa altor fiinţe inteligente?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankA fost dezvăluită existența a două rapoarte clasificate ale Pentagonului despre OZN-uri, al căror conținut include o fotografie care prezintă un obiect misterios ce planează deasupra Oceanului Atlantic, la 10.600 de metri înălțime.

Fotografia a fost publicată de revista The Debrief joi, 3 decembrie 2020, care a aflat despre scurgerea acestei fotografii neclasificate, despre care se spune că ar fi fost larg distribuită în comunitatea de informații al Statelor Unite. Grupul de lucru privind Fenomenul Aerian Neidentificat (UAP) al Departamentului Apărării al SUA a lansat cele două rapoarte secrete clasificate în 2018 și vara lui 2020.

„The Debrief” a aflat despre existența fotografiei de la un oficial al apărării din Statele Unite, care are acces la rapoartele de informații de genul acesta. Fotografia în sine ar fi considerată „neclasificată și numai pentru uz oficial”; cu toate acestea, deoarece imaginea și raportul însoțitor au fost partajate într-o rețea sigură a comunității de informații, oficialii cu care au discutat jurnaliştii „The Debrief” au recunoscut numai în condiții stricte de anonimat.

Purtătoarea de cuvânt a Pentagonului, Susan Gough, solicitându-i-se clarificări asupra fotografiei, a răspuns că Departamentul Apărării al SUA nu poate discuta public aşa ceva, pentru a evita dezvăluirea informațiilor care ar putea fi utile potențialilor adversari.

Potrivit oficialilor cu care au vorbit jurnaliştii „The Debrief”, fotografia pare a fi aceeași cu cea la care se face referire în raportul anterior, descris ca un „obiect neidentificat argintiu, în formă de cub” întâlnit de piloții militari, care stătea nemișcat pe ocean. Este clar că imaginea a fost surprinsă dintr-un avion de luptă F / A-18 şi faptul că în rapoartele oficiale secrete se recunoaşte că ar fi vorba de ceva „neidentificat”, acest lucru ar putea fi o recunoaştere a originilor extraterestre…

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu