O păpuşă malefică cu ochi negri băgă în sperieţi o fată de 10 ani. Se pot „însufleţi” păpuşile cu spirite malefice?

25
21

O cititoare fidelă site-ului mi-a trimis propria poveste de groază care a trăit-o la vârsta de 10 ani. Iată ce ne povesteşte ea:

„Când aveam 10 ani, tocmai ne-am mutat într-o altă casă. Aceasta era minunată şi ne plăcea totul la ea, cu excepţia încăperii unde a trăit o bătrână înaintea noastră. Soţul ei muri cu 2 ani mai devreme şi de aceea a vrut să ne vândă nouă casa, întrucât credea că această locuinţă îi aminteşte de el. Noi am cumpărat-o cu bucurie, căci ne-a plăcut mult de casă.

Eu şi cu surorile mele am început să despachetăm lucrurile, deşi bătrâna ne-a lăsat o mare parte şi din lucrurile ei. M-am aşezat în camera mea şi am început să mă joc la calculator, atunci când am observat că pe fotoliu din cameră se afla o păpuşă care aparţinuse bătrânei. Păpuşa avea o rochiţă albastră, era brunetă şi avea ochii verzi, ca ai mei. Mi-am reluat jocul pe calculator, când, în colţul ochiului meu cel drept văzui cu groază că păpuşa începu să-mi zâmbească, iar ochii i se transformară în negru. Am început să ţip…dar, după aceea, păpuşa reveni la normal. Fiind înspăimântată, în noaptea care urmă m-am hotărât să dorm în camera surorilor mele.

A doua zi dimineaţă, când m-am să văd ce e cu păpuşa, am observat că aceasta avea o pată neagră pe spatele rochiei şi pete negre pe ochi. Pentru că nu am vrut s-o arunc, m-am gândit să o închid într-o cutie în beciul casei. A treia zi am auzit din beci nişte gemete pătrunzătoare; când m-am dus să văd dacă are legătura cu păpuşa, m-am îngrozit pentru a doua oară: cutia era spartă, iar păpuşa a dispărut! Deşi n-am găsit-o nici până în prezent, totuşi gemetele tot se mai aud din când în când”.

Ce ziceţi? E o poveste inventată sau nu? Dacă e adevărată… atunci ea parcă se aseamănă cu celebra păpuşă malefică Chucky, din seria de filme horror cu acelaşi nume.