Orgoni Crystal

Noi dezvăluiri despre norii “monstruoşi”, bubuiturile şi undele de şoc din ţară! Mai mulţi cititori sugerează că ruşii ar putea fi de vină, cu “HAARP”-ul lor…


 

Romania SURAArticolul de ieri despre bubuiturile, undele de şoc şi norii monstruoşi din ţară (În Bucureşti apar nori monstruoşi, nemaivăzuţi până acum! Pe Autostrada Soarelui se simt unde de şoc, iar în Iaşi se aud bubuituri! Ce se întâmplă!?) a fost citit de o mulţime de persoane. Şi, am aflat, cu ocazia aceasta, din comentariile de pe Facebook, dar şi din mesajele personale primite că fenomenul e mai extins în ţară decât credeam iniţial. Iată câteva din mesajele cititorilor privind aceste fenomene misterioase:

Despre norii “monstruoşi”:

– “Nori de care spuneți au fost văzuți şi în Voluntari, Ilfov, pe 12 iunie la ora 20! Părea că vine sfârșitul, nu ploaia!”

– “Am observat că, în timp ce formaţiunea aceasta de nori negri se îndrepta spre Bucureşti, cerul era brăzdat în mare viteză de multe avioane cu chemtrails; ele se îndreptau înspre nord-vest de unde veneau norii…”

(Foarte interesantă observaţia de mai sus; confirmă încă o dată ipoteza că norii “monstruoşi” au fost produşi artificiali de o tehnologie de tip HAARP, iar avioanele încercau probabil, prin pulverizarea de diferite substanţe, să le diminueze puterea)

– “Acest fenomen s-a întâmplat și la Slatina, în județul Olt, ieri în data de 12.06.2016, în jurul orei 18:00! Acea formațiune de nori a apărut ca din senin; menționez faptul că afară era Soare, deci nici urmă de precipitații ulterioare. Dubios, nu? Ciudat este faptul că nu a stat mult pe cer, maxim 20 de minute, după care s-a retras, ca și cum cineva ar sta la butoane…”

Apoi, un cititor (mulţumesc, Jack Uschy!!) ne prezintă o fotografie cu “norii monstruoşi” ce au apărut la Ploieşti. Se aseamănă mult cu cei de la Bucureşti! Ai naibii coincidenţă…

nori ciudati Ploiesti
Despre bubuituri:

– “De o săptămână și ceva, în orașul Focşani, după ora 2 jumătate noaptea se aud bubuituri, de 3 sau 4 ori pe noaptea; se aud din cer”.

– “Şi în Călăraşi s-au auzit asemenea bubuituri ca în Iaşi, şi au fost destul de puternice”.

Interesant e faptul că evenimentele de acest gen (unde de şoc, bubuituri, nori “monstruoşi”) par a avea loc în partea de est, sud-est şi sud a ţării, ceea ce ar trebui să ne pună pe gânduri. Aşa cum au sugerat şi alţi cititori, nu ar fi exclus ca ruşii lui Putin să fi declanşat un început de război meteorologic / psihologic (de intimidare) cu România. Au şi armele necesare (SURA, echivalentul rusesc al lui HAARP). Bun, asta e doar o simplă ipoteză, nu există nicio dovadă şi luaţi-o ca atare.

Nu credeţi deocamdată nicio ipoteză; doar observaţi ce se întâmplă în jurul vostru!


 

 
Orgoni Crystal

 

Articole inrudite


 
loading...